Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Zodiac Berbec pe 6 luni (2016)

1799 Viewed Lady4u 0 respond
Berbec Horoscopul

Continuam cu previziunile pentru zodia Berbec pentru 2016. Cu anticipari astrale pentru zodia berbec pe primele 6 luni din 2016. Sunt previziuni pentru horoscopul Berbecului pana in iulie 2016. Previziuni pentru zodia berbecului pentru primele sase luni ale anului 2016 cu momente specifice si anticipari pentru fuiecare luna in parte a anului 2016. Previziuni ale zodiei Berbec pentru familie, cariera, sanatate, afaceri, intelegere cu partenerii si multe alte informatii.
In 2016, Berbecii vor invata puterea rutinei si ce beneficii vin odata cu un mediu disciplinat. Desi nu se vor intâmpla schimbari majore peste noapte, toti acei mici pasi pe care ii veti face vor da roade, asa ca aveti incredere! Aceasta situatie se datoreaza lui Jupiter, care se afla in Fecioara si in casa carierei si cea a sanatatii pâna pe 9 septembrie.

Horoscop Berbec 2016Pentru cei nascuti sub semnul berbecului: adoptati un stil de viata mai simplu : organic si verde sunt cuvintele voastre cheie anul acesta. O serie de eclipse in casa responsabila cu sanatatea si vindecarea va motiveaza in plus sa va regânditi alegerile si sa renunti la obiceiurile nesanatoase.
Pe 9 septembrie, Jupiter se muta in Balanta si in casa parteneriatelor timp de un an. Relatiile devin principala voastra atentie, deci este o perioada buna pentru colaborari, fie ele amoroase, pe plan profesional sau creativ. S-ar putea sa deveniti interesati de abordari neconventionale, deoarece Jupiter va ofera deschidere spre oamenii care refuza convetiile sociale.

Pe 23 martie, eclipsa de luna din Balanta ar putea aduce o propunere importanta…una care vine cu un inel sau un contract avantajos. Venus tranziteaza Berbecul in perioada Aprilie – Mai si a aduce cu ea o doza mare de pasiune. Planeta voastra protectoare Marte petrece aproape jumatate de an in Scorpion (de pe 3 ianuarie pâna pe 5 martie si din nou in perioada 29 mai – 3 august) si va da un plus de seductie.

Luna noua in Berbec are loc pe 7 aprilie, considerati aceasta data un fel de an nou cosmic si propuneti-va câteva obiective de primavara. Lucrati la aceasta lista si la viziunea pentru noul an pentru ca semintele pe care le plantati acum vor aduce roade pe 15 octombrie, când luna plina este in Berbec.
Aceasta este prima luna plina in Berbec din ultimii trei ani – aducând schimbari si oportunitati de crestere, asa ca profitati din plin de aceasta conjunctura favorabila!

Casatorie femeia berbecHoroscopul Berbecului pe primele 6 luni 2016
Ianuarie 2016 este o luna excelenta pentru rezolvarea problemelor  legate de cariera. In aceasta luna, Berbecii sunt nevoiti sa ia unele decizii importante in ceea ce priveste relatiile cu ceilalti, fie ei parteneri de afaceri, fie prieteni sau apropiati.
Februarie 2016 este o luna de stabilitate financiara. Iubirea va fi interesanta, dar complicata. Sanatatea ar putea pune unele mici probleme, insa. Berbecii ar putea avea dureri de picioare si de genunchi.
Martie 2016 va fi o luna de schimbari. Aceasta este o luna buna pentru a incerca unele alimente de detoxifiere si de a-si imbunatati starea generala de sanatate.
Aprilie 2016 este o luna echilibrata pentru Berbec, o luna de munca si dragoste de viata. Daca va reusi sa faca lucrurile asa cum trebuie, va avea o perioada excelenta.
Mai 2016 va fi o luna prospera pentru Berbec. Acesta este un moment bun pentru a merge intr-o excursie cu familia si prietenii.
In iunie 2016, va fi metodic in relatiile sale. Aceasta este o luna buna pentru a petrece timp cu familia, astfel incat Berbecii sa isi incarce bateriile pentru lunile urmatoare.

Pe LadysBlog veti gasi informatii despre horoscopul berbecului pe primele 6 luni din 2016, zodiacul berbecului pana in luna iulie 2016, dar si informatii complete despre zodiacul chinezesc: anul maimutei din 8 februarie 2016.

Don't miss the stories follow Lady 4 Lady's and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Cartea Tarot a anului 2016: indragostitii

Zodiac Scorpion pe 6 luni (2016)

Related posts
Your comment?
Adauga un comentariu. Parerea ta e importanta.

*