Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Zodiac Balanta pe 6 luni (2016)

Continuam cu previziunile pentru zodia Balanta pentru 2016. Cu anticipari astrale pentru zodia Balanta pe primele 6 luni din 2016. Sunt previziuni ape horoscopului racului pana in august 2016.
Pana pe 9 septembrie, planeta responsabila cu largirea orizontului si a viziunii, Jupiter, tranziteaza cea de 12 a casa, o perioada in care veti fi inclinat sa va analizati viata si alegerile. Motto-ul pentru acest an ar trebui sa fie, AICI si ACUM.
Mici semne si coincidente vor fi la tot pasul. Slujba voastra va fi sa le acordati atentie. in aceasta perioada Balantele vor dori sa incheie proiecte incepute mai de mult, sa aiba mai multa grija de sanatatea lor si sa-si simplifice viata.

Aceasta vizita se produce o data la zece ani, asa ca inainte de 9 septembrie incercati sa va eliberati de toate proiectele nerezolvate pana acum.
Marte se va afla timp de 4 luni in Scorpion si in casa muncii si a banilor (3 ianuarie – 5 martie, si apoi 29 mai – 3 august) si va va ajuta sa aveti parte de oportunitati profesionale.
Aveti nevoie sa stabiliti un termen limita pentru a finaliza un proiect important? Pe 23 martie, ati putea sarbatori un succes rasunator in perioada in care se petrece o eclipsa de luna plina in Balanta.

Din punct de vedere sentimental, dragostea pare o escapada minunata si multe Balante si-ar putea intalni sufletul pereche in acest an. Venus (planeta voastra protectoare ) se afla in Balanta in perioada 29 august – 23 septembrie, un interval dominat de pasiune si intalniri amoroase.
Cand Jupiter intra in Balanta pe 9 septembrie – urmat indeaproape de luna noua din 30 septembrie – veti fi predispusi la decizii curajoase si riscante!

Horoscop BalantaBALANTA Horoscop ianuarie – iunie 2016
Ianuarie 2016 este o luna buna pentru a imbunatati abilitatile pe care Balantele le au si pentru ca nativii acestei zodii sa se bucure de ceea ce le place sa faca cel mai mult.
Februarie 2016 ar putea reprezenta un varf pe frontul carierei pentru Balante. Relatiile cu parintii vor fi excelente.
Martie 2016 aduce tulburari cand vine vorba de dragoste, bani, cariera si relatii. Balantele ar trebui sa inceapa de pe acum sa se gandeasca la posibile rezolvari.
Aprilie 2016 le gaseste pe Balante incercand sa gestioneze atat cariera, cat si relatiile de acasa. Nativii ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a cheltui bani pentru achizitionarea de lucruri scumpe.
Mai 2016 le cere mai mult angajament pe plan profesional. De asemenea, e indicat ca Balantele sa renune la fumat si/sau la alte dependente. De asemenea, acum sunt posibile si calatoriile in strainatate, fie calatorii pentru afaceri, fie legate de educatie.
Iunie 2016 este o luna buna pentru  a progresa in cariera si pentru a face niste bani pentru viitor. E bine sa stea departe de teatru in relatii.

Pe LadysBlog veti gasi informatii despre horoscopul Balanta pe primele 6 luni din 2016, zodiacul Balanta pana in luna august 2016, dar si informatii complete despre zodiacul chinezesc: anul maimutei din 8 februarie 2016.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*