Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Timothée Chalamet și Lily-Rose Depp sunt noul cuplu perfect de la Hollywood

Un nou cuplu la orizont: Timothée Chalamet și Lily-Rose Depp sunt oficial împreună. Cei doi au fost văzuți într-un restaurant din New York, luând cina în doi. Mai târziu, paparazzi nu i-au pierdut din vedere și i-au fotografiat în cel mai romantic moment posibil: sărutându-se în ploaie.

Timothée Chalamet și Lily-Rose Depp, noul cuplu perfect de la Hollywood

Fiind colegi de platou în The Kings, drama Netflix care urmează să fie lansată cândva în 2019, Timothée și Lily-Rose au petrecut mult timp împreună în ultima vreme. După ce s-au cunoscut pe platourile de filmare, cei doi au fost văzuți prima dată plimbându-se în Central Park.

Timothée Chalamet și Lily-Rose Depp sunt noul cuplu perfect de la Hollywood

Tinerii actori au mai fost surprinși până acum de camerele de fotografiat ale paparazzilor. Lily-Rose, în vârstă de 19 ani, a mai avut o relație cu modelul Ash Stymest, de care s-a despărțit în aprilie, în vreme ce Chalamet, în vârstă de 22 de ani, ar fi avut o legătură romantică cu fiica Madonnei, Lourdes Leon, pe vremea când studiau la același liceu, LaGuardia, în 2013.

Chalamet nu s-a declarat niciodată un fan la relațiilor, declarând pentru publicația W că „relație este un cuvânt înfricoșător din cauza contextului pe care îl stabilește.”

Pe Timothée Chalamet îl poți vedea în cel mai recent rol al său din Beautiful Boy, alături de Steve Carell, iar pe Lily-Rose Depp în A Faithful Man, alături de Louis Garrel.

Foto: Northfoto

Citeste mai departe articolul pe: Timothée Chalamet și Lily-Rose Depp sunt noul cuplu perfect de la Hollywood

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*