Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Karlie Kloss și Joshua Kushner s-au căsătorit

Am aflat, de curând, despre logodna supermodelului Karlie Kloss cu Joshua Kushner, iar acum vedem și fotografii de la nuntă. Karlie și Joshua s-au căsătorit și au împărtășit imagini de la nunta-surpriză pe care au organizat-o joia trecută, în New York.

Karlie Kloss și Joshua Kushner s-au căsătorit într-un cadru tomnatic de vis, într-un New York acoperit de covorul arămiu de octombrie. Kushner a împărtășit un mic sneak peek cu fanii, arătându-le o fotografie cu noua lui soție, Karlie Kloss.

Karlie Kloss și Joshua Kushner s-au căsătorit

Fotomodelul în vârstă de 26 de ani Karlie Kloss s-a logodit cu iubitul ei – om de afaceri și investitor – Joshua Kushner în preajma lunii iulie. Cei doi și-au spus în sfârșit DA! în fața altarului, joi, 18 octombrie, conform People.

Câteva zile mai târziu, spre bucuria tuturor, Kushner a publicat o fotografie cu mireasa lui pe Instagram, însoțită de textul „M-am căsătorit cu prietenea mea cea mai bună”. Cât de adorabil!

La nuntă, Kloss a purtat o rochie deosebită semnată Dior, cu mâneci dantelate și un decolteu drept. Fotomodelul a arătat aproape angelic în decorul de toamnă în care apare în fotografia publicată de proaspătul soț.

Însurățeii au primit mesaje de felicitări de la o mulțime de personalități, printre care Ashton Kutcher, Gisele Bundchen, Jessica Alba sau Sophia Bush.

Karlie Kloss a publicat o fotografie cu ea stând pe jos, în rochia de mireasă, mâncând tort
Karlie Kloss a publicat o fotografie cu ea stând pe jos, în rochia de mireasă, mâncând tort

Ulterior, Karlie Kloss a publicat pe Insta Story o fotografie cu ea în rochia de mireasă stând pe jos și mâncând o bucată de tort la ora două noaptea, cel mai probabil în timpul petrecerii de nuntă. Cu ocazia publicării acestei imagini, am putut vedea mai de aproape și beauty look-ul pentru care a optat fotomodelul: un ten luminos îmbrățișat de tușe de blush, un ruj cuminte pe buze și un machiaj cat-eyes subtil, care i-a conturat și evidențiat ochii miresei.

Foto: Northfoto

Citeste mai departe articolul pe: Karlie Kloss și Joshua Kushner s-au căsătorit

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*