Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Robin Wright s-a căsătorit cu iubitul ei, Clement Giraudet

Actrița Robin Wright s-a căsătorit cu iubitui ei, Clement Giraudet, la sfârșitul săptămânii trecute. 

Conform publicației Vogue Paris, Robin Wright și Clement Giraudet s-au căsătorit la sfârșitul săptămânii trecute în cadrul unei ceremonii ultra-secrete, într-o locație necunoscută.

Doar două imagini avem drept dovadă că cei doi și-au pus pirostriile: pe Instagram există două fotografii în care cei doi apar îmbrățișându-se la ceea ce pare a fi o petrecere câmpenească. Actrița în vârstă de 51 de ani este îmbrăcată într-o rochie boho albă din dantelă.

Dylan Penn, fiica actriței, a publicat pe contul ei de Instagram un clip video în care invitații dansează la o petrecere cu tematică anii ’70. Dylan a intitulat clipul „Weddin vibes“. Se pare că ceremonia a avut loc în sudul Franței.

Weddin vibes

O postare distribuită de Dylan Penn (@iamdylanpenn) pe Aug 12, 2018 at 3:07 PDT

Nici actrița din House of Cards, nici iubitul ei de origine franceză nu au confirmat această evste.

Vestea că Robin Wright are un nou iubit a început să circule la sfârșitul lui 2017, când actrița a fost fotografiată alături de un bărbat misterios și de fiul ei de 21 de ani, Hopper Penn, la un meci de fotbal care a avut loc în Franța în același timp în care la Paris se desfășura Săptămâna Modei. Conform Page Six, după Paris Fashion Week, Robin Wright și Clement Giraudet au plecat într-o vacanță la ski, în Tahoe City, California.

Robin Wright a mai fost căsătorită cu Dane Witherspoon, iar apoi cu Sean Penn, cu care are doi copii. A fost logodită cu Ben Foster, dar cei doi au rupt logodna de două ori. Clement Giraudet a lucrat la casele de modă Christian Dior Couture și Balmain, iar în prezent este VIP relations manager la Saint Laurent.

Foto: Hepta

Citeste mai departe articolul pe: Robin Wright s-a căsătorit cu iubitul ei, Clement Giraudet

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*