Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Jennifer Aniston folosește același creion de buze de 15 ani

Atunci când auzi de la o persoană că folosește același produs de machiaj de ani de zile, trebuie neapărat să vezi despre ce este vorba. De exemplu, Jennifer Aniston folosește același creion de buze de 15 ani, iar deși are acces la o varietate de alte produse, are un motiv întemeiat pentru care i-a rămas fidelă acestuia.

Actrița vrea ca buzele ei să arate impecabil întotdeauna. Jennifer Aniston folosește acest truc pentru ca rujul să reziste întreaga zi, însă asta nu e tot! Jennifer folosește același creion de buze de 15 ani de zile.

Jennifer Aniston folosește același creion de buze de 15 ani

Rutina de machiaj a lui Jennifer Aniston este completată întotdeauna de un creion de buze cu ajutorul căruia asigură un contur perfect. Produsul este întotdeauna același, și nu a renunțat la el de ani de zile, potrivit In Style.

„Folosesc același liner de aproape 15 ani. Îl poți combina cu orice”, a dezvăluit actrița. Creionul la care face referire este Automatic Lip Pencil Duo de la Estee Lauder în nuanța Fig.

Creion de buze Automatic Lip Pencil Duo, Estee Lauder, 102,75 lei nuanța Fig (www.Douglas.ro)
Creion de buze Automatic Lip Pencil Duo, Estee Lauder, 102,75 lei nuanța Fig (www.Douglas.ro)

Produsul are două capete: unul cu creionul în formulă cremoasă, iar altul cu o pensulă care te ajută să perfecționezi liniile trasate și să le integrezi cu ușurință.

Nuanța preferată de Jennifer Aniston este nuanța smochinei, un nude ușor roșiatic care, spune actrița, poate fi folosit în combinație cu orice alte nuanțe de ruj, fără a arăta inestetic.

Faptul că Jennifer Aniston folosește același creion de buze de 15 ani de zile este dovada clară că produsul merită încercat, măcar o dată. Dacă actriței i-a câștigat fidelitatea pentru atât de mult timp, cu siguranță are o formulă de o calitate superioară. Conform descrierii oficiale, aceasta este cremoasă și poate fi estompată cu ușurință pe buze. Creionul nu necesită ascuțire și vine într-o formă care facilizează conturarea perfectă a buzelor.

Foto: Hepta

Citeste mai departe articolul pe: Jennifer Aniston folosește același creion de buze de 15 ani

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*