Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Rihanna și iubitul ei miliardar, fotografiați împreună în vacanță

Deși s-a spus că s-au despărțit, Rihanna și iubitul ei miliardar, Hassan Jameel, au fost fotografiați împreună în vacanță. 

La începutul lunii iunie se zvonea că Rihanna s-a despărțit de iubitul ei miliardar, Hassan Jameel, cu care a avut o relație de peste un an. Se pare însă că zvonurile sunt false. Cântăreața și iubitul ei Arabia Saudită au fost fotografiați de paparazzi într-o vacanță în Puerto Vallarta, Mexic. Cei doi au fost surprinși pe terasa hotelului, având o conversație destul de tensionată în timp ce stăteau la soare. La un moment dat, Hassan s-a ridicat și a plecat, lăsând-o singură pe Rihanna, vizibil nervoasă. Vezi aici toate fotografiile surprinse de paparazzi. 

Site-ul MediaTakeOut News spunea, la începutul lunii trecute, că artista a acceptat pur și simplu că nu se mai potrivește cu Jameel și a făcut pasul firesc. „Rihanna s-a plictisit de Hassan. Se întâmplă uneori să își piardă interesul pentru bărbați”, a declarat o sursă pentru site-ul mai sus menționat.

Rihanna și Hassan au fost fotografiați pentru prima dată anul trecut, în timp ce își petreceau vacanța în Spania. De atunci au fost văzuți împreună de foarte puține ori, iar artista nu a vorbit niciodată despre relația cu miliardarul din Arabia Saudită. Totuși în numărul din iunie al revistei Vogue, Rihanna s-a confesat: „Obișnuiam să mă simt vinovată atunci când îmi luam timp liber pentru mine, dar cred că acest lucru se întâmpla din cauza faptului că nu cunoscusem pe cineva care să merite acest lucru; până acum”.

Foto: Northfoto

Citeste mai departe articolul pe: Rihanna și iubitul ei miliardar, fotografiați împreună în vacanță

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*