Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Reteta salata de piure de fasole

396 Viewed Cris 0 respond
Fasole facaluita batuta reteta

Salata de piure de fasole este o reteta extrem de cunoscuta in bucataria din Romania. Reteta salata de piure de fasole cunoscuta si sub denumirea de fasole batuta este o salata putin costisitoare. Reteta de fasole batuta este inspirata din cartea de bucate Sanda Marin. Pireul de fasole este acelasi lucru cu fasolea batuta sau fasolea facaluita conform retetelor romanesti.

Cartea de bucate Sanda Marin ne ofera si aceasta reteta minunata si usor de realizat. fasolea batuta sau salata de piure de fasole este o reteta si pentru perioada de post. O reteta cu putine componente, oreteta ce se bazeaza pe fasole o leguma extrem de raspandita si usor de procurat. Fasolea facaluita este termenul utilizat in popor, salata de piure de fasole reprezinta iinsa aceeasi reteta.

Reteta fasole batuta

Cea mai cunoscuta reteta de fasole batuta este prezentata in urmatoarele randuri. O reteta de salata de piure de fasole inspirata din cartea de bucate Sanda Marin. Ca de obicei, reteta include mai intai ingredientele si apoi modul de preparare conform tipicului impus de Sanda Marin.

300 g fasole boabe, 100 g ulei, 1 lingură zeamă de lămâie (sare de lămâie sau oţet), o ceapă mijlocie, sare.

Se fierbe fasolea uscată, se scurge şi se trece prin sită. După ce s-a răcorit se pune piureul într-un castron şi se bate bine cu o furculiţă, adăugând uleiul turnat cu încetul şi zeama de lămâie (poate fi înlocuită cu zeama de lămâie ce se găseşte în comerţ, de vânzare, în sticluţe). Se potriveşte de sărat. Când este gata, se amestecă cu ceapă tocată mărunt. Este o salată puţin costisitoare şi foarte gustoasă.

Reteta Sanda marin pentru fasole batuta. Reteta de salata de piure de fasole sau fasole facaluita inspirata de Sanda Marin si promovata de Ladys Blog.

Don't miss the stories follow Lady 4 Lady's and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in
Reteta Ciuperci Marinate

Reteta ciuperci marinate

Salata de creier

Reteta salata de creier

Related posts
Your comment?
Adauga un comentariu. Parerea ta e importanta.

*