Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Pasta de dinti: semnificatia culorilor de pe tub

Probabil nu ati observat dar tuburile cu pasta de dinti au in zona inferioara o dunga colorata. Probabil nu stiati dar culoarea de pe „coada” tubului are o semnificatie. Sunt culori importante marcate pe pasta de dinti care va ofera informatii importante. Care este legenda acestori culori de pe pasta de dinti aflati in acest articol.

Există un mic simbol ce diferă de la pastă de dinți la alta. Majoritatea oamenilor cumpără pasta de dinți în funcție de gust, miros, capacitatea îndepărtării petelor de pe dinți și efectul albirii dinților. Unele paste de dinți sunt special produse pentru a ajuta la tratarea gingivitei, a tartrului. Alte paste de dinti contin substante impotriva parandontozei sau a dinților sensibili.

Fotografia acestui articol este semnificativa. Va arata unde puteti gasi marcajul colorat de pe pasta de dinti. In zona inferioara a tubului de pasta de dinti veti putea gasi acest simbol de culoare.

Marcaj colorat pasta de dinti

Marcarea cu o culoare specifica a tubului de pasta de dinti are o semnificatie clara. Culorile de pe pasta de dinti au semnificatii despre continutul tubului. Puteti afla astfel, foarte repede, tipul de pasta de dinti.

In acest articol va prezentam o „legenda” a culorilor cu care sunt marcate pastele de dinti.

Pasta de dinti marcata cu negu

Culoarea neagra de pe partea inferioara a tubului de pasta de dinti va ofera informatii despre continut. Este vorba despre culoarea negra ce apare pe „coada” tublui. Un dreptunghi 9sau patrat) de culoare neagra inseamna ca pasta de dinți conține chimicale 100%. Culoarea neagra de pe partea inferioara a tubului arata ca substantele din pasta de dinti sunt chimice integral.

Pasta de dinti culoare verde

Culoarea verde de pe partea inferioara a tubului de pasta de dinti are o alta semnificatie. Patratul verde indica o compozitie 100% naturala pentru pasta de dinti. Desi este doar un simbol, culoarea verde ar trebui sa sustina continutul pastei de dinti. Coloarea verde de pe tubul de pasta de dinti indica o compozitie 100% naturala.

Culori pasta dinti

Culoarea albastra

Pasta de dinti marcata cu culoare albastra: inseamna ca pasta de dinți conține un amestec de ingrediente naturale și medicinale. Puteti observa aceasta culoare pe partea inferioara a tubului de pasta de dinti.

Culoarea rosie

Culoarea rosie de pe tubul de pasta de dinti inseamna ca pasta de dinți respectivă are în componență un amestec de ingrediente naturale și chimicale. Culoarea rosie o puteti identifica in zona inferioara a tubului.

Asa cum puteti observa in fotografia acestui articol culorile simbol de pe pasta de dinti se regasesc in capatul inferior al tubului. Culorile de pe tubul cu pasta de dinti sunt marcaje importante. De acum cunoasteti si semnificatia acestor culori care marcheaza pasta de dinti.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*