Prințul Harry i-a aranjat părul lui Meghan Markle după ce l-a suflat vântul, iar noi ne-am topit

Momentul în care Prințul Harry îi aranjează părul lui Meghan Markle după ce l-a suflat vântul este tot ce trebuie să vezi astăzi. Noi ne-am topit de drăgălășenie când am văzut videoclipul ce a surprins momentul înduioșător.

Condițiile meteo i-au dat bătăi de cap Ducesei de Sussex la evenimentul de lansare a cărții de bucate Together: Our Community Cookbook. Prințul Harry a fost nevoit să îi aranjeze la loc părul lui Meghan Markle după ce l-a suflat vântul, iar din fericire momentul a fost surprins într-un clip scurt, dar adorabil.

Prințul Harry i-a aranjat părul lui Meghan Markle după ce l-a suflat vântul

Petrecerea de lansare a cărții de bucate lansate recent de Meghan Markle a avut loc, ieri, la Palatul Kensington. Ducesa de Sussex a găzduit un prânz cu această ocazie, iar pe drumul de la mașină la cortul în care s-a desfășurat totul, vântul i-a dat bătăi de cap.

Din fericire, salvatorul ei, Prințul Harry, a fost acolo pentru a pune lucrurile în ordine. Momentul adorabil în care acesta îi netezește părul soției lui a fost surprins pe o filmare de jurnalistul Chris Ship și publicat pe Facebook, unde a înduioșat fanii Familiei Regale Britanice.

„Când trebuie pur și simplu să-i netezești părul soției tale într-o zi cu mult vânt”, a scris jurnalistul în descrierea imaginilor care ne-au făcut să ne topim de drăgălășenie.

Cartea de bucate lansată de Meghan Markle este primul proiect solo al său de când a devenit Ducesa de Sussex. Meghan a vrut ca totul să fie special așa că a dedicat cartea comunității afectate de incendiul din Grenfell Tower în 2017. În cadrul evenimentului de lansare, Ducesa a ținut și un discurs despre lucrul la acest proiect. „Să lucrez la acest proiect în ultimele nouă luni a fost o muncă născută din iubire”, a declarat ea.

Foto: Hepta

Citeste mai departe articolul pe: Prințul Harry i-a aranjat părul lui Meghan Markle după ce l-a suflat vântul, iar noi ne-am topit

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*