Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

(P) Diana Dumitrescu si Iqos – experienta de la Grad Prix Monaco

Cine a spus că mașinile sunt pentru băieți sigur n-a ajuns la Monaco Grand Prix. Spun asta din proprie experiență.

Am primit din partea IQOS provocarea #challengeyourimagination, ceea ce m-a propulsat la Grand Prix de Monaco, pentru că, bineînțeles, am acceptat-o. Probabil că mulți, la fel ca mine, au copilărit în fața televizorului uitându-se la cel mai cunoscut și mai așteptat circuit din lume.

Monaco Grand Prix e o poveste – de oameni, de loc, de trăiri, de experiențe, de ce vreți voi. Nu spun asta doar așa. O spun pentru că eu am trăit această poveste. Dacă asta nu v-a convins, probabil când veți auzi că am stat la un loc cu echipa Ferrari, le-am strâns mâna, le-am simțit emoțiile si i-am încurajat, poate o sa mă credeți când spun că a fost o experiență unică.

Pe lângă asta, IQOS ne-a dus pe un yacht, unul în care tehnlogia se simțea la fiecare centimetru. Așa am înțeles ce se ascunde în spatele acestui brand imens. Dăruire, știință, prietenie, muncă, cercetare, viitor fără fum – toate într-un singur produs.

#Smokefreefuture a fost hashtagul experienței mele de trei zile la Monaco Grand Prix, pentru că deși eram fumătoare înrăită, IQOS mi-a arătat „another way”.

În orice caz, weekendul prelungit petrecut la Monaco nu a fost doar despre Formula 1 și Ferrari, a fost și despre oamenii alături de care am acceptat provocarea #challengeyouimagination. Am cunoscut oameni cu care am mai multe lucruri în comun decât m-aș fi gândit, oameni cu care pot să râd și alături de care să mă simt în largul meu, oameni asumați, care nu se tem să arate cine sunt cu adevărat, oameni pe care îi știam de la televizor și care m-au impresionat.

Alături de ei am trăit la maximum experiența de la Monaco Grand Prix. Alături de ei am râs, m-am bucurat, am simțit, am cunoscut, am învățat și am experimentat.

Am avut ocazia să stăm față în față cu vedete internațional, ca Hugh Grant și Kim Kardashian, și am făcut poze cu Kimi Räikkönen, iar asta pentru mine a fost un vis îndeplinit; l-am ascultat în timp ce vorbea cu emoție în glas despre ce înseamnă pentru el F1.

Experiența oferită de IQOS a fost, evident, una dintre cele mai frumoase experiențe trăite de mine până acum.

Citeste mai departe articolul pe: (P) Diana Dumitrescu si Iqos – experienta de la Grad Prix Monaco

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*