Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Celebrul câine Zsa Zsa a murit. În urmă cu două săptămâni a primit titlul de ''cel mai urât câine din lume'' – VIDEO

Zsa Zsa, patrupedul care a fost încoronat recent ”cel mai urât câine din lume”, a decedat marţi dimineaţă la vârsta de 9 ani. Proprietara câinelui, Megan Brainard, a transmis vestea.

„Stătea la tatăl meu. S-a trezit şi a găsit-o dimineaţa moartă”, a declarat Brainard. „Sunt încă în stare de şoc”, a adăugat ea. 

Câinele a fost denumit după actriţa Zsa Zsa Gabor şi recent devenise o stea precum actriţa. „Ştia că este specială”, a mai spus Brainard. 

Cu o limbă extrem de lungă şi un bot extrem de turtit, buldogul englez Zsa Zsa a câştigat, în urmă cu două săptămâni, locul întâi la competiţia „Cel mai urât câine din lume”.

Cu o lesă roz şi unghiile făcute în aceeaşi culoare, Zsa Zsa a furat lumina reflectoarelor şi a ieşit pe primul loc din cei 14 competitori. 

Câinele, care a murit la vârsta de nouă ani, şi-a petrecut cinci ani din viaţă într-un adăpost pentru creşterea câinilor din Missouri, SUA, de unde a fost vândut la licitaţie. 

[embedded content]

După anunţul morţii, fanii câinelui şi-au exprimat tristeţea pe reţele sociale, scrie Mashable.  

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Citeste mai departe articolul pe: Celebrul câine Zsa Zsa a murit. În urmă cu două săptămâni a primit titlul de ''cel mai urât câine din lume'' – VIDEO

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*