Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Organizatorii Premiilor Oscar amână introducerea în competiție a controversatei categorii

La începutul lunii august, organizatorii Premiilor Oscar anunțau introducerea unei noi categorii în competiție, pentru filmul cu rezultate remarcabile la public. Valul de opinii negative i-a făcut pe aceștia să se răzgândească și să amâne introducerea în competiție a controversatei categorii. 

La începutul lunii august, Academia Americană de Film a anunțat mai multe modificări importante în ceea ce privește desfășurarea Premiilor Oscar. Una dintre ele era introducerea unei noi categorii în competiție, pentru filmul cu rezultate remarcabile la public. Opiniile publicului legate de noua categorie a Premiilor Oscar nu au fost deloc pozitive. Mulți jurnaliști de film și cinefili au spus că această modificare este doar o scuză pentru ca blockbustere de mare succes să nu fie nominalizate la categoria Cel Mai Bun Film.

Ieri, organizatorii Premiilor Oscar au anunțat că amână introducerea în competiție a controversatei categorii. „A existat un val de reacții la introducerea unui nou premiu și recunoaștem necesitatea unor discuții suplimentare cu membrii noștri“, a spus într-un comunicat de presă directorul Academiei Americană de Film, Dawn Hudson. „Am făcut modificări la Oscaruri de-a lungul anilor – inclusiv în acest an – și vom continua să evoluăm respectând, de asemenea, moștenirea incredibilă a ultimilor 90 de ani“, a adăugat el.

O altă schimbare anunțată la începutul lunii august a fost data galei din 2020. Deși Premiile Oscar au loc anual la sfârșitul lunii februarie – începutul lunii martie, în 2020, gala va avea loc pe 9 februarie. Nu au fost dezvăluite motivele pentru această schimbare. În plus, pentru cei care urmăresc în fiecare an gala în fața televizorului, Academia a decis scurtarea difuzării la doar trei ore pentru a o face mai accesibilă publicului din întreaga lume.

Foto: Hepta

Citeste mai departe articolul pe: Organizatorii Premiilor Oscar amână introducerea în competiție a controversatei categorii

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*