Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

5 greșeli de îngrijire a părului pe care stilistul tău ar vrea să nu le mai faci

59 Viewed Cris 0 respond
single-thumb.jpg

Ai o relație bună cu hairstilistul tău? Ar fi o relație și mai bună dacă ai ști că unele lucruri pe care le faci îl deranjează (din punct de vedere profesional). Fă-i o surpriză și încetează să mai faci următoarele greșeli de îngrijire a părului.

Hairstilistul tău are o vedere mult mai amănunțită asupra părului și scalpului tău decât crezi. Știe exact cu ce greșești în rutina ta de îngrijire, și ar vrea să schimbi anumite lucruri. Probabil a încercat să îți spună de mai multe ori. Totuși, dacă nu l-ai ascultat atunci, îți repetăm noi ce greșeli de îngrijire a părului îl deranjează cel mai mult.

Greșeli de îngrijire a părului

Lasă-ne să ghicim: rutina ta de îngrijire a părului conține un șampon, un balsam și, în cel mai bun caz, un spray de styling cu protecție termică. Hairstiliștii spun că ar trebui să acorzi puțin mai multă atenție firului de păr, în acest caz. Apropo, știai că este foarte posibil să te speli greșit pe cap? Ori că este posibil să creezi pagube importante atunci când te piepteni?

Pentru a nu ajunge în astfel de situații, îți spunem sfaturile unora dintre hairstiliștii de top, conform In Style. Ei îți explică care sunt cele cinci greșeli de îngrijire a părului pe care și-ar dori să nu le mai faci. Descoperă-le în galeria foto de mai sus.

Foto: Hepta

Citeste mai departe articolul pe: 5 greșeli de îngrijire a părului pe care stilistul tău ar vrea să nu le mai faci

Don't miss the stories follow Lady 4 Lady's and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in
prev-next.jpg

Organizatorii Premiilor Oscar amână introducerea în competiție a controversatei categorii

prev-next.jpg

De ce nu este indicat să faci sport machiată

Related posts
Your comment?
Adauga un comentariu. Parerea ta e importanta.

*