Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Mihail Sandu – Ma ucide ea youtube

Mihail Sandu a „ucis” audientele de radio si Youtube cu „Ma ucide ea”. Mihail cu videoclipul  „Ma ucide ea, incet, imi vrea inima din piept”. Audienta radio: Mihail cu „ma ucide ea”… ” E atat de gratioasa, printre multimi de oameni”. Da, un sange rusesc cu glas romanesc. Cel putin asa ne indica informatiile despre Mihail Sandu.  Mihail s-a lansat si impus cu acest videoclip „Ma uicde ea” pregatit in Romania. Un videoclip filmat in Cluj-Napoca in 2016, cu un impact foarte mare pe retelele de socializare si mai ales pe Youtube.
“Ma ucide ea” este piesa care poarta semnatura lui Mihail Sandu, un tanar de 24 de ani, originar din Republica Moldova, nascut in Rusia. A absolvit Universitatea de Arte si Design din Cluj-Napoca si acum se axeaza pe muzica si este cantautor. Piesa „Ma ucide ea” a lui Mihail are in prezent aproape 10 miloane de vizualizari pe Youtube.

Cine este Mihail Sandu?
Un tanar, de 24 de ani, indragostit de artele vizuale si, mai ales, de muzica.
Mihail Sandu este absolvent al Universitatii de Arte si Design din Cluj-Napoca. In perioada de studii a plecat cu bursa in Cracovia, prin intermediul programului Erasmus, unde a avut parte de momente importante care l-au ajutat sa se dezvolte ca artist, atat in domeniul artelor vizuale cat si in domeniul muzical.
„Ma ucide ea” este despre «acel moment» fierbinte in care doua priviri se intalnesc intamplator la un colt de strada si starnesc imaginatia fiecaruia, fie chiar si pentru cateva secunde. „Ea” face parte din acea explozie a fanteziilor din mintea noastra, la care e complice fara sa stie”, declara Mihail Sandu despre concepul melodiei.

Ideea videoclipului si-a conturat-o in timp ce scria versurile piesei iar scenariul l-a facut impreuna cu echipa de filmare. Videoclipul a fost filmat la Cluj-Napoca, in trei locatii.
“Am incercat sa ii dam un aer erotic, sa aratam atat delicatetea, cat si sex appeal-ul pe care il poate avea o femeie in fanteziile unui barbat”, explica Mihail, pentru Vocea Transilvaniei.

MaUcideEa-Mihail

Versurile melodiei lui Mihail „Ma ucide ea”:
E totul in viteza
Delir cat cerul de inalt
Suntem in antiteza
Subiectii unui simplu joc murdar
Ochii mei, rusinati, coboara doritor
Dar te respir, in acest urban decor
Ma ucide ea
Ma ucide ea
Incet,
Imi vrea inima
Imi vrea inima
Din piept
E atat de gratioasa
Printre multimi de oameni
Plictisiti pe drum
Si pare un dans ascuns
Supusi, danseaza doi necunoscuti
Ochii mei, rusinati, coboara doritor
Dar te respir, in acest urban decor
Ma ucide ea
Ma ucide ea
Incet,
Imi vrea inima
Imi vrea inima
Din piept
Ma ucide ea
Ma ucide ea
Incet
Imi rupe inima
Imi rupe inima
Din piept
Arde pe asfalt si pulseaza foc
Arde, arde revoltat
Arde prea frumos, arde inima
Arde, recunosc
Ma ucide ea incet, incet
Imi rupe inima, da, din piept
Tremura usor buzele muscate
Iar gravitatia ma ataca
Fluturi si vibratii calde pe asfalt
De parca ne plimbam desculti, prin pat
Sirene de incendiu care nu ne pot opri
Iar timpul, un nemernic, numara grabit
Ma ucide ea,
Ma ucide ea,
Ma ucide ea,
Ma ucide ea
Da, da…
Sigur… O melodie de mare angajament: Ma ucide ea – Mihail, pe youtube. Va asteptam din nou pentru „Ma ucide ea” pe Lady’s Blog.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*