Melodie populara romaneasca in limba engleza

Muzica populara romaneasca in limba engleza. Folclor romanesc in limba engleza pentru strainii intereseati de muzica noastra populara. O abordare inedita pentru muzica populara romaneasca: interpretarea in limba engleza. Desi nu prea se brodeste melodia populara din clipul de mai jos dovedeste ca romanul este inventiv.

Muzica populara nu are farmec decat daca este cantata in limba romana. Iar clipul de mai jos dovedeste acest lucru cu toate ca nu putem spune ca este un esec. Se putea si mai rau dar cu siguranta ca era posibil si mai bine.

Bun, se pare ca engleza la inceputul melodiei este un pic mai dificil de inteles. Treptat insa, accentul se impune si abordarea devine aproape bilingva.

Nu am stiut pentru bun inceput daca sa incadram acest clip la categoria bancuri/umor sau la monden/muzica. Este insa important ca ati ajuns la noi pe blogul Lady’s pentru a va descreti fruntile. Pentru folclor roamnesc autentic cred ca veti gasi si alte melodii. Are insa si aceasta specificil sau chiar daca mai mult umoristic. Este o melodie populara cantata in limba engleza cu un efort sustinut de doua personaje. Cant te chinuie talentul se poate intampla sa fie un talent folcloric in limba engleza.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*