Lady Gaga a confirmat logodna cu Christian Carino

Lady Gaga și iubitul ei de aproape doi ani, impresarul Christian Carino, sunt oficial logodiți. Cântăreața și mai recent, starul mult iubit din A Star Is Born, a confirmat logodna cu Christian Carino în timpul unui discurs susținut la evenimentul Elle, „Women in Hollywood”, referindu-se la acesta drept logodnicul ei.

Lady Gaga este logodită cu Christian Carino

Lady Gaga a urcat pe scena evenimentului găzduit de Elle pentru a ține un discurs, iar fanii acesteia nu au putut să nu observe ceea ce pare a fi un inel de logodnă imens. Printre altele, Gaga a vorbit despre decizia ei de a purta un costum de bărbați la eveniment în schimbul uneia dintre nenumăratele rochii pe care le-a probat.

Lady Gaga a confirmat logodna cu Christian Carino

„Acesta este un costum oversized de bărbați creat pentru o femeie. Nu o rochie. Și atunci am început să plâng. În acest costum mă simt eu însumi. În acest costum îmi simt adevărata persoană până în adâncul sufletului. Și îmi este clar ce vreau să vă vorbesc astăzi”, a spus Gaga.

„Ca supraviețuitoare a unui abuz sexual comis de cineva din industria entertainment-ului, ca femeie care nu este suficient de curajoasă încât să îi rostească numele, ca femeie care trăiește cu dureri cronice, ca femeie condiționată de la o vârstă fragedă să asculte de bărbații din jurul ei, am decis astăzi că vreau să îmi recapăt puterile. Astăzi eu port pantalonii.”

Mesaj Lady Gaga

Starul pop și-a încheiat discursul cu un mesaj inspirațional: „Să ne facem auzite. Știu că suntem deja, dar trebuie să ne facem și mai vocale. Și nu doar ca femei, ci și ca oameni. Trebuie să vedem că există bărbați extraordinari în lume. Să îi rugăm să fie alături de noi, în numele justiției. Trebuie să ne asigurăm că ne facem auzite, indiferent de povestea noastră. Trebuie să luptăm pentru egalitate, pentru dreptatea femeilor și bărbaților cu diverse identități sexuale. Pentru mine asta înseamnă să fii femeie la Hollywood – înseamnă să ai o platformă, să ai o șansă să schimbi lucrurile. Îmi doresc să ascultăm și să credem în ceea ce au spus cei din jurul nostru, în special cei care au nevoie de asta. Oferă o mână de ajutor și fii forța care schimbă ceva.”

Pe Lady Gaga o poți vedea în filmul A Star Is Born, disponbil în cinematografele din România începând cu 19 octombrie 2018.

Foto: Northfoto

Citeste mai departe articolul pe: Lady Gaga a confirmat logodna cu Christian Carino

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*