Muzica buna anii 80′ Youtube online

Muzica anilor 70-80 nu are seaman. Muzica Disco a anilor 80′ este sufletul unei generatii fie ca este vorba de Modern Talking sau CC Catch, Opus. Eruption sau Ottawan, Lian Ross, Silent Circle sau Thomas Anders. Muzica buna a anilor 80′ nu se mai intoarce. Dar o puteti asculta pe acest blog, in acest articol!

Muzica anilor 80 a fost dominata de curentul disco cu noi influente. Dar este foarte clar ca doar cateva formatii au reusit sa se impuna intre sutele care doreau sa se afirme. Bineinteles ca cei care au trait acele vremuri nu pot uita albumele Modern Talking dar si hiturile lansate de CC Catch.

Muzica anilor 80′ este unică prin sound dar şi prin interpreţii din acea perioadă.

Bineinteles ca tot ce reprezinta anii 80′ merita atentia noastra… Dar mai jos aveti un colaj cu melodii cuoscute si reprezentative pentru aceasta perioada.

Melodii pe care va recomandam sa le ascultati cu drag, pasiune si deschidere.

CC catch romania

Despre CC Catch adusa din anii 80′ in 2016

CC Catch album 2016Timpul pare sa nu treaca peste ea.. Frunoasa atunci, frumoasa si acum.

Caroline Catharina Muller s-a nascut in Olanda, in miezul verii. Tatal i-a devenit cel mai mare sustinator anuntand-o ca va incerca sa faca din ea cea mai buna cantareata. A ajuns in Germania unde, impreuna cu doua colege, au scos niste melodii. Sunetele au ajuns la urechile lui Dieter Bohlen, creatorul si compozitorul lui „Modern Talking”.

A decis ca n-are nume de artista. Din Caroline Catharina a facut C.C. Catch. A debutat, in 1985, direct cu un hit: „I Can Lose My Heart Tonight”.

Cei doi au lucrat patru ani. Urmarea? 12 melodii de Top 20 si cinci albume. Unii spuneau ca linia melodica e aceeasi, ca fata n-are voce, ca…Dar noi, cei care am copilarit cu muzica ei, nu suntem de acord. A vrut sa aiba o pondere mai mare la compunerea melodiilor. Bohlen n-a fost de acord si… La revedere!

A urmat o perioada, ceva mai lunga, de absenta. Apoi, in 1998, revenirea. Disco nu murise, disco prindea inca. S-a reimprietenit cu Modern Talking, a pornit in turnee. Cel mai mare succes l-a avut in Rusia. CC Catch bate-n 50 de ani. Dar e la fel de sexy si frumoasa ca acum 25! Si ce corp are! N-a avut dar nici nu si-a pus sani. A facut ceea ce stie cel mai bine. Sa cante CC Catch!

Despre Modern Talking ca emblema a anilor 80′

Trupa germana Modern Talking s-a înfiinţat în 1984 şi a ajuns imediat pe primele locuri în topurile europene şi mondiale cu hituri care se mai asculta şi acum : „You’re My Heart, You’re My Soul”, „You Can Win If You Want”, „Cheri, Cheri Lady”, „Brother Louie”, „Atlantis Is Calling ” şi „Geronimo’s Cadillac”. S-au desparţit în 1987, suficient pentru a ramâne în istorie şi în inimile fanilor.

Modern Talking ulitma aparitie

Modern Talking a fost un grup german synthpop format din Dieter Bohlen și Thomas Anders. Muzica lor a fost deseori clasificata ca europop. Este cel mai mare succes grup din Germania, și au avut un numar de single-uri ce au ajuns în top cinci în multe țari. Unele dintre cele mai populare single-uri sunt: „You’re My Heart, You’re My Soul”, „You Can Win If You Want”, „Cheri, Cheri Lady”, „Brother Louie”, „Atlantis Is Calling (S.O.S. for Love)” și „Geronimo’s Cadillac”.

Thomas Anders si Dieter Bohlen au astazi cariere solo. Trecerea timpului se vede pe chipul lor, chiar daca acum au un look schimbat, arata foarte bine.

Modern Talking original

Dieter Bohlen a implinit 60 de ani. De câţiva ani, Dieter Bohlen este implicat în „Deutschland Sucht Der Superstar“ (varianta germana a emisiunii „X Factor“). Melodiile compuse de el pentru câştigatori ajung pe primul loc în topurile din Germania chiar din prima saptamana. Hai sa-i ascultam, cu cel mai bun mix video!

Tomas Anders a continuat sa cante melodiile Modern Talking. Si a revenit dupa ce grupul s-a destramat. Cu succes si cu reimpuerea melodiilor deja conscrate ale formatiei Modern Talking. Sa il ascultam cu o versiune noua:


Lady’s Blog: veti gasi aici informatii despre muzica disco a anilor 80′.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*