Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Make-up artistul lui Cardi B i-a dezvăluit toate secretele de beauty

86 Viewed Cris 0 respond
single-thumb.jpg

Când Tom Ford a creat un ruj special pentru Cardi B, iar acesta a fost sold out în mai puțin de o zi, am știut că artista este deja un beauty idol. Am flat toate secretele ei de machiaj și skincare de la nimeni alta decât make-up artista ei, Erika La Pearl.

Cardi B a reușit să obțină atenția pasionatelor de beauty, și inclusiv a noastră. Abia așteptam să aflăm trucurile ei, așa că ne-am bucurat atunci când make-up artistul Erika La Pearl a decis să le dezvăluie.

Make-up artistul lui Cardi B i-a dezvăluit secretele de beauty

Erika La Pearl a dezvăluit, pentru GLAMOUR UK, ce tehnici folosește atunci când creează look-uri pentru renumita cântăreață Cardi B.

Cum îi pregătește tenul pentru machiaj

„Pregătirea tenului înainte de aplicarea machiajului este vitală. Este primul pas în a obține o piele de vis. Pentru a pregăti pielea lui Cardi B, folosesc un instrument de dermaplaning de la Stacked Skincare. Aceasta este folosită pentru a netezi și ilumina pielea”, a explicat make-up artistul. Mai mult, aceasta aplică și o cremă pentru ochi, o cremă hidratantă cu vitamina C și un toner. Ultimul pas înainte de machiaj este primerul.

Mai mult decât atât, în timpul aplicării cremei hidratante, Erika La Pearl îi masează tenul cântăreței: „Acest lucru menține fața relaxată și îi dă un aspect tânăr”.

Rutina de machiaj

Din rutina de machiaj pe care Erika La Pearl o folosește pentru Cardi B fac parte un fond de ten, un concealer, un blush aplicat pe pomeți, dar și o pudră de fixare. Make-up artistul ne sfătuiește să evităm primerele pe bază de silicon și să aplicăm întotdeauna fondul de ten cu burețelul. În plus, Erika a împărtășit și un truc de alegere a nuanței de fond de ten: „Cred că mai bine te uiți la culoarea pielii de pe piept decât de pe față, te va ajuta să găsești o culoare mai potrivită de fond de ten pentru tine”.

Cu siguranță vom lua aminte de sfaturile de beauty ale make-up artistului lui Cardi B, Erika La Pearl.

Citeste mai departe articolul pe: Make-up artistul lui Cardi B i-a dezvăluit toate secretele de beauty

Don't miss the stories follow Lady 4 Lady's and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in
prev-next.jpg

Trei greșeli majore de îngrijire a pielii pe care trebuie să nu le mai faci

prev-next.jpg

Detox+Market 13 – Berlin meets Bucharest

Related posts
Your comment?
Adauga un comentariu. Parerea ta e importanta.

*