Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Scandalul fotografiilor cu Kate Middleton topless

Scandalul fotografiilor cu Kate Middleton topless: amenzi maxime de 45.000 de euro pentru şefii Closer, confirmate în apel. Justiţia franceză a confirmat miercuri în apel condamnarea celor doi şefi ai revistei Closer la o amendă maximă de 45.000 de euro fiecare pentru publicarea, în 2012, a unor fotografii în care Kate Middleton a fost surprinsă cu sânii goi, relatează AFP. O ştire recentă, actuală, furnizată şi de Blogul Doamnelor.

În verdictul său, curtea de apel de la Versailles, din apropiere de Paris, a confirmat în toate punctele deciziile din primă instanţă, care au condamnat-o pe directoarea redacţională Laurence Pieau şi pe directorul de publicare Ernesto Mauri pentru complicitate sau divulgarea unui document obţinut printr-o atingere adusă intimităţii vieţii private.

Verdict Kate Middleton topless

Tribunal a confirmat şi alocarea a 100.000 de euro cu titlu de daune şi interese pentru Kate Middleton şi soţul său, prinţul William. Litigiul datează din septembrie 2012, dată a difuzării în chioşcurile din Franţa a numărului 379 din revista săptămânală.

Revista conţinea fotografii estivale cu ducesa şi ducele de Cambridge – al doilea în ordinea succesiunii la tronul britanic – pe marginea piscinei unui domeniu din sudul Franţei.

În aceste fotografii, Kate Middleton nu purta decât partea de jos a costumului de baie.

Publicarea fotografiilor a provocat un scandal dincolo de Canalul Mânecii şi furia familiei regale britanice.

Scandal Kate Middleton topless

Serviciile prinţului au denunţat atunci o atingere ‘grotescă şi nejustificată’ a vieţii private şi, în regim de urgenţă, cuplul princiar a obţinut din partea justiţiei franceze interzicerea oricărei noi difuzări a imaginilor, pe care tabloidele engleze au refuzat să le publice la momentul respectiv.

Doi fotoreporteri, suspectaţi că au fost autorii fotografiilor, au avut şi ei parte miercuri de o confirmare a amenzii de câte 10.000 de euro, din care 5.000 de euro cu suspendare. Cei doi paparazzi ai agenţiei pariziene Bestimage, Cyril Moreau şi Dominique Jacovides, au negat mereu că au fost autorii fotografiilor incriminate.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*