Lily Allen spune că a fost agresată sexual de directorul unei case de discuri

Lily Allen a dezvăluit că a fost agresată sexual de directorul unei case de discuri, o persoană influentă în industria muzicală. Cântăreața a relatat totul în memoriile sale care urmează a fi publicate în autobiografia cu titlul My Thoughts Exactly.

După ce s-a dezlănțuit la petrecere, Lily Allen spune că directorul unei case de discuri importante a încercat să profite sexual de ea. Mai mult, cântăreața și-a povestit întâmplarea în repetate rânduri, însă este convinsă că agresorul său nu va suferi nicio consecință.

Lily Allen, agresată sexual de directorul unei case de discuri

Într-un fragment din autobiografia sa, Lily Allen povestește cum a ajuns în camera de hotel a directorului casei de discuri, al cărui nume nu a fost făcut public. După ce s-a destrăbălat la o petrecere, bărbatul a invitat-o pe cântăreață în camera sa de hotel, cu mențiunea că aceasta trebuie să doarmă ca să își revină.

„M-am trezit la 5 dimineața pentru că am simțit pe cineva lângă mine apăsându-și trupul gol pe spatele meu. Și eu eram dezbrăcată. Simțeam că cineva încerca să își pună penisul în vaginul meu și îmi dădea palme peste fund de parcă eram o stripperiță într-un club. M-am dat la o parte cât de repede posibil și am sărit din pat, alarmată… Mi-am găsit repede hainele… și am fugit din camera lui”, a povestit artista, conform Refinery 29.

Lily Allen menționează și că a cerut sfatul unui avocat după incident și a semnat o declarație care conținea relatarea celor întâmplate. „M-am așteptat ca el să nu profite de slăbiciunea mea. M-am simțit trădată. Am simțit rușine. Am simțit furie. M-am simțit derutată”, a mai scris ea.

Cântăreața a fost avertizată să nu facă public numele agresorului său. Lily Allen este ferm convinsă că acesta nu va suferi nicio consecință, mai ales după ce a povestit mai multor persoane din jurul ei ce s-a întâmplat, iar nimeni „nu a făcut absolut nimic”.

Foto: Hepta

Citeste mai departe articolul pe: Lily Allen spune că a fost agresată sexual de directorul unei case de discuri

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*