Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Laura Bretan: in semifinala America’s Got Talent

Tanara romanca este cunoscuta deja pentru performanta obtinuta in Statele Unite la America’s Got Talent unde a primit deja votul pentru a ajunge direct in semifinala concursului. Dupa ce a impresionat cu vocea sa de soprana la „Romanii au talent”, Laura Bretan a facut furori si in SUA unde a interpretat aria „Nessun Dorma” cu care a primit de la Melanie Brown „biletul direct” pentru a performa pe scena in semifinala concursului.

Laura Bretan este de origina romana insa s-a nascut in Statele Unite si locuieste in Chicago. Din pacate, niciodata pe timpul prezentei in concursul America’s Got Talent, Laura Bretan nu a adus aminte de Romania.

Laura a inceput sa cante de la varsta de 4 ani, indemnata de mama sa, apoi a fost indrumata de catre Cristian Dumetrana, profesor de muzica din Chicago. Acum studiaza canto cu Nicoleta Roman, artista lirica la Chicago Symphony Orchestra.

Iata si performanta realizata de Laura Bretan in timpul concursului de talente (licenta youtube):

Laura Bretan a castigat concursul Super Top Dog pentru copii sub 14 ani, plus alte concursuri precum Stars of Tomorrow sau Amateur Night. In plus, televiziunile ABC 7 si CBS au realizat reportaje despre viata fetitei, iar în iunie 2014, Laura Bretan a interpretat imnului national pentru Chicago White Sox de la US Cellular Field din Chicago.

Aveti mai jos si clipul video cu intreaga poveste a tinerei Laura Bretan de origine romana.


Clipul video cu povestea tinerei Laura Bretan a acumulat deja, pe youtube, peste 3 milioane de vizualizari. Si este foarte probabil ca adolescenta de origine romana sa ajunga in finala la America’s Got Talent.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*