Lady Gaga a refuzat să își opereze nasul la începutul carierei

Lady Gaga a vorbit despre începuturile sale ca artist în cadrul realizării documentarului despre viața ei, A Star is Born. Artista a povestit cât de urâtă se simțea și cât de nesigură era. Cu toate acestea, Lady Gaga a refuzat să își opereze nasul la începutul carierei, când toată lumea încerca să o convingă să facă acest lucru.

Deși s-a bucurat de un succes răsunător în lumea muzicii, la începutul carierei sale, Lady Gaga nu era deloc încrezătoare în forțele proprii, iar asta pentru că nu se simțea frumoasă. Cei din jurul ei au încercat să o convingă să își opereze nasul înainte să își lanseze primul single, însă artista a refuzat.

Lady Gaga a refuzat să își opereze nasul la începutul carierei

„Dacă oamenii voiau ca eu să arăt ca o bombă sexy, eu arătam fix invers. Dacă îmi spuneau „Încearcă să dansezi și să te uiți în direcția aceea” eu întorceam întotdeauna capul și o făceam în felul meu”, a povestit Lady Gaga. La fel s-a întâmplat și când cei din jur au încercat să o convingă să se opereze. „Înainte ca primul meu single să fie lansat mi s-a sugerat să îmi operez nasul, dar am spus nu. Îmi iubesc nasul italian”, a mai relatat artista, potrivit Female First.

De-a lungul anilor, Lady Gaga a început treptat să scape de machiajul masiv pe care obișnuia să îl poarte pentru reprezentații sau video-uri și să își arate adevăratul chip. „Când personajul meu vorbește despre cât de urâtp se simte – acel lucru este real. Sunt foarte nesigură pe mine”, a explicat cântăreața.

Artista spune că se simte foarte singură în cariera ei. „Există o anumită singurătate pe care o simt, oricum – că sunt singura care face ceea ce fac eu. Așa că, simt că nimeni nu înțelege. Iar pornirea de a folosi [substanțe stupefiante, n.r.] este pentru că ești în căutarea unei metode de a amorți durerea”, a mai relatat ea.

Cu toate acestea, Lady Gaga nu s-a lăsat luată de val. „Când am început să cânt prin țară la cluburi de noapte, erau peste tot [substanțele, n.r.], dar petrecusem deja când eram mai tânără, așa că nu m-au atras. Le-am putut evita pentru că le încercasem când eram copilă”, a explicat artista.

Citeste mai departe articolul pe: Lady Gaga a refuzat să își opereze nasul la începutul carierei

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*