Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kylie Jenner și-a pus din nou fillere în buze

70 Viewed Cris 0 respond

Fanii surorilor Kardashian/Jenner au avut un șoc atunci când Kylie și-a dizolvat acidul hialuronic și le-a arătat un selfie cu ea complet naturală. Acum, Kylie Jenner și-a pus din nou fillere în buze.

Obsesia pentru buze pline a trimis zeci de mii de femei din toată lumea în cabinetele esteticienilor cu fotografia lui Kylie Jenner în mână. Când vedeta și-a dizolvat fillerele, la puțin timp după ce a devenit mamă, fanii ei au crezut că este sfârșitul unei ere. Nu este, totuși, cazul, întrucât Kylie Jenner și-a pus din nou fillere în buze.

Kylie Jenner și-a pus din nou fillere în buze

„Mi-am scos toate fillerele”, îi spunea Kylie Jenner în comentarii pe Instagram unui fan, în urmă cu trei luni de zile. Imaginea publicată atunci de ea nu semăna deloc cu celelalte selfie-uri ale vedetei, iar explicația era evidentă.

Deși reacțiile au fost majoritar pozitive în legătură cu acea decizie, Kylie Jenner a revenit la vechile metehne și și-a injectat din nou fillere în buze.

Într-un Insta Story publicat în urmă cu câteva ore, Kylie mulțumește unei clinici pentru că „i-a aranjat buzele”, text pe care l-a aranjat peste un selfie cu rezultatul intervenției.

Kylie Jenner și-a pus din nou fillere în buze
Kylie Jenner și-a pus din nou fillere în buze

Kylie apelează la această procedură cosmetică de ani de zile, însă la început a negat cu desăvârșire acest lucru. Abia în 2015, într-un episod al show-ului Keeping Up With The Kardashians, vedeta a recunoscut că își injectează acid hialuronic pentru augmentarea buzelor. „Am fillere temporare în buze. Este o nesiguranță a mea și asta am vrut să fac. Vreau să recunosc că am buzele mărite, dar oamenii se grăbesc să mă judece în legătură cu orice, așa că poate că am evitat adevărul, dar nu am mințit”, spunea ea la vremea aceea.

Deocamdată, nu știm cum au reacționat fanii la vestea că Kylie Jenner și-a pus fillere în buze din nou, având în vedere că nu pot lăsa comentarii la postările de pe Insta Stories.

Foto: Hepta

Citeste mai departe articolul pe: Kylie Jenner și-a pus din nou fillere în buze

Don't miss the stories follow Lady 4 Lady's and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in
prev-next.jpg

Fenty Beauty a ajuns în Top 50 Cele Mai Geniale Companii al revistei TIME

prev-next.jpg

Les Films de Cannes à Bucarest: 8 avanpremiere românești pe care nu trebuie să le ratezi

Related posts
Your comment?
Adauga un comentariu. Parerea ta e importanta.

*