4 sfaturi pentru uscarea părului cu feonul în siguranță

Unul dintre cele mai mari mituri legate de îngrijirea părului este legat de folosirea căldurii. Contrar credinței populare, căldura nu este inamicul părului, ci este cea mai eficientă metodă de coafare și uscare. Iată patru sfaturi pentru uscarea părului cu feonul în siguranță, fără să riști deteriorarea lui.

Când te grăbești să ieși din casă, când vrei să te culci sau când vrei bucle lejere, feonul va fi întotdeauna alături de tine. Pentru a evita deteriorarea părului, nu trebuie decât să ții cont de niște reguli de siguranță. Ți-am pregătit patru sfaturi pentru uscarea părului cu föhn în condiții care nu vor avea efecte negative.

4 sfaturi pentru uscarea părului cu feonul în siguranță

Sfaturile vin de la specialiștii ambasadori ai brandului de produse de îngrijire a părului Nioxin.

  1. În primul rând, este foarte important să nu folosești niciodată uscătorul de păr pe părul complet umed, spun experții. Îndepărtează, mai întâi, excesul de apă cu un prosop.
  2. Un alt sfat este să folosești întotdeauna uscătorul într-o direcție, mai precis în jos. Astfel, vei evita electriarea părului și despicarea vârfurilor.
  3. Este indicat să nu folosești föhnul mai mult de trei ori pe săptămână, și să încerci să lași părul să se usuce natural atunci când ai ocazia.
  4. Atunci când folosești uscătorul sau orice altă ustensilă de styling pe bază de căldură, pulverizează pe păr un produs de protecție termică. Aplicarea lui va contracara orice posibile efecte negative ale căldurii asupra firului de păr. Ai grijă ca feonul tău să nu emită o căldură care să urce peste 180 de grade celsius.

 

Citeste mai departe articolul pe: 4 sfaturi pentru uscarea părului cu föhnul în siguranță

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*