Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kate Middleton ar putea lipsi de la nunta Prințesei Eugenie

Prințesa Eugenie se pregătește să se căsătorească cu logodnicul ei, Jack Brooksbank, pe 12 octombrie, după ce a fost cerută de soție de către acesta la începutul anului în Nicaragua. În timp ce nenumărate celebrități vor participa la eveniment, o prezență regală notabilă ar putea lipsi de la nunta Prințesei Eugenie: Ducesa de Cambridge. Cu toate acestea, Kate Middleton are un motiv bine întemeiat.

Kate Middleton ar putea lipsi de la nunta Prințesei Eugenie dintr-un motiv bine întemeiat

Potrivit publicației Express, este de așteptat ca sora lui Kate, Pippa Middleton, să nască oricând la mijlocul lunii octombrie, așadar în preajma datei pe care a fost fixată nunta Prințesei Eugenie. În mod normal, Kate va dori să fie alături de sora ei în acele momente, însă sperăm să reușească să participe la ambele evenimente.

Încălcând protocolul regal, cuplul a anunțat că va găzdui ceremonia în curtea din spatele casei lor. Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank se vor căsători în aceeași capelă unde și-au unit destinele și Prințul Harry cu Meghan Markle, după care își vor invita oaspeții la o petrecere în grădina propriei case, unde conform unei surse, plănuiesc să danseze până târziu în noapte.

Citește mai multe detalii despre nunta Prințesei Eugenie și a lui Jack Brooksbank, aici.

Foto: Northfoto

Citeste mai departe articolul pe: Kate Middleton ar putea lipsi de la nunta Prințesei Eugenie

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*