Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Am aflat care este mascara preferată a lui Britney Spears

Britney Spears este una dintre primele celebrități care s-au implicat în industria de beauty, datorită parfumului său iconic. Așteptăm cu sufletul la gură noi secrete de frumusețe de la artistă, iar când decide să le împărtășească, ne scoatem carnețelul și notăm. Acum, am aflat care este mascara preferată a lui Britney Spears.

Pentru un look fresh și conturat, tot ce ai nevoie este o mascara de o calitate excelentă. Nici măcar eyeliner-ul nu mai este necesar dacă ți-ai găsit preferata. Britney Spears are o mascara preferată iconică, pe care toată lumea o adoră de când a fost lansată.

Mascara preferată a lui Britney Spears

Mascara preferată a lui Britney Spears nu este alta decât Better Than Sex Mascara de la Too Faced. Produsul a fost numit cel mai popular al anului 2017 la categoria lui, iar recenziile primite de la pasionatele de beauty ne-au convins și pe noi: este unul dintre cele mai bune.

Bettter Than Sex Mascara, Too Faced, 131 lei (exclusiv la Sephora) este mascara preferată a lui Britney Spears
Bettter Than Sex Mascara, Too Faced, 131 lei (exclusiv la Sephora) este mascara preferată a lui Britney Spears

Mascara preferată a lui Britney Spears se găsește, din fericire, și la noi în țară. Acest lucru este foarte rar, căci multe dintre celebrități au în neseser produse care nu au fost încă lansate în România. Secretul vedetei a fost dezvăluit de ea însăși, pentru Vogue.

„Mai puțin este mai mult. Nu prea îmi place să port mult machiaj. Trebuie să fac asta pentru spectacolele mele, pentru prezentări, dar în viața mea de zi cu zi sunt tipul de fată care poartă tricou. Pentru că trebuie să port atât de mult machiaj în spectacole, atunci când sunt liberă port mascara și atât. Mascara Better than Sex de la Too Faced este preferata mea”, a dezvăluit Britney Spears.

Deși rutina de machiaj a vedetei este extrem de simplă, nu se rezumă la atât de puține produse când vine vorba despre skincare. „Îmi plac tonerele. Sunt adepta tonerelor astringente înainte să îmi pun crema hidratantă. Nu pot pur și simplu să aplic cremă hidratantă – am erupții pe ten pentru că fac sport. Nu prea îmi apar coșuri sau acnee, pur și simplu îmi apar aceste semne roșii unde se pregătesc să erupă coșuri și arată ca o iritație p eo parte feței. Așa că îmi place să îmi curăț bine tenul cu ceva astringent”, a dezvăluit vedeta.

Foto: Hepta

Citeste mai departe articolul pe: Am aflat care este mascara preferată a lui Britney Spears

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*