Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Horoscop lunar fecioara iulie

Horoscopul lunar pentru fecioara iulie 2016. Previziuni astrale pentru horoscopul fecioarei pentru luna iulie. Potrivit horoscopului lunar, zilele de 4, 5 si 6 iulie sunt pentru fecioara pentru a pune ordine „in casa”. Si la figurat dar si la propriu: pentru ca fecioara are nevoie sa acorde atentie spatiului din jur, o ordine serioasa inclusiv pentru a „curata” cateva sertare. Dezordinea merita un pic de atentie pentru a pune ordine. In acelasi spectru al „ordinii” pe 8, 9 si 10 iulie horoscopul lunar indica o noua abordare cu cei din jur, o noua asezare a prieteniilor, o abordare in care vor avea prioritate prietenii care te apreciaza.

In zilele de 16 si 17 iulie veti avea potrivit horoscopului lunar o perioada de tranzitie, fara prea multe evenimente si implicari importante. Poate este o perioada necesara pentru a va face timp pentru lucruri noi.

Jupiter, stapanul casei relatiilor Fecioarei, se afla in continuare in Fecioara (pana in septembrie 2016), subliniind importanta vietii de cuplu. Jupiter iti poate aduce oportunitati, dar iti poate induce și așteptari disproportionate. Ceva mai mult pragmatism n-ar strica, daca nu vrei sa umbli dupa iluzii și sa ramai la final cu buzele umflate. A doua și a treia decada din iulie 2016 sunt mai lipsite de culoare, chiar mohorate. Pot favoriza, insa, idilele secrete.

Cu un suflet bun, fecioara va fi suprinsa de o poveste trista care ii va afecta sentimentele si ii va „trage de sireturi inima” pe 23 si 24 iulie. Acordati-le ajutor celor in nevoie si ajutati-va prietenii aflati in suferinta.

O alta perioada cu implicari in horoscopul lunar al fecioarei este 29 si 30 iulie cand este bine sa va pretuiti si sa va stapaniti cuvintele tacerea poate fi de aur in anumite ocazii, asa cum va sugereaza semnele astrale in horoscopul lunar pentru iulie.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*