Horoscop luna iunie Capricorn

Previziuni pentru Capricorn iunie 2016. Horoscopul lunar pentru zodia Capricorn, previziuni pentru luna iunie 2016. Horoscopul Capricornului pentru iunie 2016 anticipeaza ca veti fi trimis(a) in diferite directii pe datele de 1 si 2 ale lunii. Cu siguranta insa ca este dificil sa va intoarceti in acelasi timp spre doua lucruri, in special cand este vorba de prieteni sau de membrii ai familiei cu diferite opinii despre ceea ce trebuie sa faceti. In cele din urma va trebui sa va urmati ce va spune inima si sa actionati asa cum credeti de cuviinta. Daca va aflati intr-un  mediu aglomerat, asa cum se poate intampla pe 7 si pe 8 iunie, veti simti nevoia sa aveti propriul spatiu de actiune sau de exprimare, actiune pentru care aveti deja pregatit un plan de rezerva.

Prima jumatate a lunii iunie 2016 este destul de banala. Dragostea sau casnicia Capricornilor pot fi afectate de responsabilitati si de lipsa de timp. In cel mai bun caz, tu si perechea lucrati impreuna (studii, serviciu) sau va uniti eforturile pentru indeplinirea unor sarcini comune. Exista si posibilitatea unei idile la locul de munca, sau care are legatura cu munca. In partea a doua a lunii, situatia se schimba radical. Pe 17 iunie 2016, Venus, planeta dragostei si a armoniei, intra in casa cuplului Capricornului.

Horoscop lunar munca

Va fi dificil sa avantati, sa promovati, pe data de 15 si 16 iunie si dezamagirea pe care o simtiti este de inteles. Ati muncit atat de mult… de ce nu sunteti si recompensat(a)? Motivul poate fi nu cel pe care il presupuneti dar nu renuntati sa depuneti eforturi pentru a obtine raspunsul corect.
Daca te confrunti cu sarcini de serviciu carora ai impresia ca nu le poti face fata-ntre 20 si 22, nu-ti pune la-ndoiala priceperea, dar nu ezita sa ceri lamuriri suplimentare daca ai impresia ca n-ai inteles ceva corect. Altfel te afunzi si mai mult in incurcatura in zilele de 22 si 23. Din 26 pana-n 28 ar fi indicat sa-ti dai intalniri daca esti burlac/ita sau sa petreci momente cu partenerul.

Insa, pe 21 si 22 iunie, horoscopul capricornului indica o ameliorare a acestei situatii, atunci cand cele mai multe lucruri vor evolua in favoarea dv. Pana pe 21 iunie 2016, in casa muncii Capricornului se afla Soarele, care iti imprumuta din energia si stralucirea lui, te scoate in evidenta, iti pune in valoare aptitudinile, iti confera mai multa autonomie in sfera ta de activitate. impreuna cu Soarele, pana pe 13 iunie se afla si Venus, sub obladuirea careia talentele artistice si creative infloresc, iar munca devine mai placuta si atmosfera de lucru mai relaxata. Mai mult, tot in casa muncii Capricornului, intre 13 si 30 iunie 2016 se va afla Mercur, care sustine activitatea intelectuala, rapiditatea de calcul, dexteritatea manuala si abilitatile de comunicare.

Comunici parca mai eficient cu partenerul dupa data de 30 a lunii, dar mai apar totusi si exceptii. Important este sa ramana la acest statut. incep sa se miste proiectele si planurile-nghetate acum ceva timp sau care au evoluat intr-un mod haotic, scapat de sub control. Daca te-ai certat de curand cu un/o prieten/a si v-ati distantat, acum ar fi momentul potrivit sa iei initiativa-mpacarii.

Horoscopul pentru iunie 2016 indica o perioada plina de schimbari, evolutii neasteptate pentru capricorni.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*