Games of Thrones sezonul 7: se amana

Sezonul 7 Games of Thrones apare mai tarziu si va fi mai scurt. Urezeala Tronurilor sezonul7 va incepe in vara anului viitor. Games of Thrones nu va incepe in luna aprilie 2018 ci in luna iulie, asa cum a anuntat HBO. O alta veste proasta pentru iubitorii serialului Games of Thrones este ca sezonul7 va fi mai scurt. Urzeala Tronurilor Sezonul 7 nu va avea ca de obicei 10 episoade ci va avea doar 7 episoade.

Potrivit Entertainment Weekly, Games of Thrones sezonul 7 (Urzeala tronurilor) spre deosebire de celelalte sezoane aceasta va fi concentrat in 7 serii. In 2016 peste 23 de persoane au urmarit fiecare episod din Game of Thrones, dornice sa afle cat mai multe despre cursul povestii fantastice si pentru a vedea noi si noi imagini si subiecte.

HBO a anuntat si ca noul sezon va fi filmat in locatii din Irlanda de Nord, Spania si Islanda. Au trecut doi ani de la ultimele filmari realizate de echipa „Game of Thrones” in Islanda, in locatii folosite pentru scenele de la nord de Zid, pe cand Jon Snow se afla in tabara salbaticilor condusi, pe atunci, de Mance Rayder, regele de dincolo de Zid.

Games of Thrones Sezon7

„Acum, cand iarna a sosit in sfarsit in ‘Game of Thrones’, producatorii executivi David Benioff si D.B. Weiss au ajuns la concluzia ca ar fi mai bine pentru atmosfera serialului daca ar incepe filmarile putin mai tarziu decat de obicei, cand vremea se va schimba. In locul lansarii traditionale a noului sezon in cursul primaverii viitoare, o vom muta in cursul verii pentru a avea timp sa terminam filmarile”, a sustinut Casey Bloys, presedintele pentru programare al HBO.

„Incepem putin mai tarziu filmarile pentru ca la finalul sezonului 6 am anuntat ca ‘a venit iarna’ si evident ca vremea frumoasa, de vara, nu ne mai ajuta deloc”, au explicat si cei doi producatori executivi. De obicei filmarile pentru sezonul urmator incepeau in cursul lunii iulie.

Urzeala Tronurilor Sezon7

Sezonul 6 din „Game of Thrones” a doborat recordurile de audienta ale HBO inregistrand, asa cum am amintit, o medie de 23 de milioane de telespectatori pe episod. Acest sezon a primit si nu mai putin de 23 de nominalizari la premiile Emmy.

Noua poveste din Games of Thonres va fi una deosebita, cu multe suprize si intoarceri ale demersurilor pentru detinerea influentei, puterii in cele 7 regate dar si pentru a face fata invaziei scheletilor. Dragonii reprezinta supriza ce apare in lupta idntre armate. Si scenariul va lasa de inteles ca vor reprezenta atat o arma de lupta intre grupari dar si un asset in lupta cu scheletii din zona inghetata.

Sezonul7 din games of Throne va aduce lupte noi, actori vechi dar si intrigi care vor complica povestea. Armate foarte mari se vor afla fata in fata. O lupta pentru putere in cele 7 regate care va fi complicata permanent de interferenta cu zona din nord a geturilor.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*