Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Christine Blasey Ford se află pe coperta revistei TIME

Christine Blasey Ford este reprezentată pe coperta revistei TIME de această săptămână, nu printr-o fotografie, ci printr-o ilustrație a imaginii ei în timp ce depune jurământul, obținută din suma cuvintelor și expresiilor pe care aceasta le-a folosit în cursul mărturiei ei de la Comisia Juridică SUA.

Christine Blasey Ford l-a acuzat pe Brett Kavanaugh că a agresat-o sexual la o petrecere în anul 1982. Ulterior a apărut şi o a doua acuzatoare a lui Kavanaugh, pentru fapte petrecute în studenţie, însă acesta a negat toate acuzaţiile.

Săptămâna trecută, Ford a vorbit în detaliu despre acuzația de hărțuire sexuală împotriva lui Brett Kavanaugh, în timpul audierii televizate de la Comisia Juridică a Senatului Statelor Unite.

Ilustrația de pe coperta revistei TIME poartă semnătura artistului John Mavroudis. Acesta a scris fiecare literă și expresie și a declarat pentru TIME că întregul proces poate fi privit ca „un mozaic în care posibilitățile sunt infinite”.

„Citatele referitoare la amintirile lui Christine Blasey Ford le-am așezat în dreptul frunții ei, iar pe cele prin care își declară dorința de a ajuta, i le-am așezat în zona palmei”, a mai povestit John Mavroudis pentru TIME.

„Sunt terifiată” și „agonie zilnică” sunt câteva dintre citatele de pe fruntea lui Christine Ford, iar pe mâna ei, Mavroudis a adăugat „experiență traumatizantă”, „atacuri la propria persoană și încălcare a dreptului la viață privată”, „hărțuire constantă și amenințări cu moartea”.

Decizia Comisiei Juridică a Senatului Statelor Unite ale Americii de a oferi un vot favorabil candidatului Brett Kavanaugh pentru derularea procesului nominalizării la Curtea Supremă a SUA a stârnit revoltă în rândul femeilor din toată lumea. Kavanaugh, acuzat de multiple femei de agresiune sexuală, nu ar trebui să fie plasat într-o poziție de putere în stat, conform mesajului lui Emily Ratajkowski.

Emily Ratajkowski și Amy Schumer au fost arestate la protest.

Foto: Northfoto

Citeste mai departe articolul pe: Christine Blasey Ford se află pe coperta revistei TIME

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*