Caracteristici Zodia Vărsător

Caracteristici Zodia Vărsător, date principale despre cum influențează acestea sănătatea, dragostea, căsnicia, cariera. Caracteristici definitorii pentru zodia Vărsătorului. Vom prezenta în acest articol datele principale, trăsăturile zodiei Vărsător. Date despre Vărsător: puncte tari şi puncte slabe în Horoscopul general pentru Vărsător (10 ianuarie – 18 februarie).

Astrele dictează soarta şi drumul în viaţă cu repere impuse şi definite de semnele zodiacale. În ultimii ani astrologia s-a perfecţionat şi, la fel ca buletinele meteo, reuşeşte să contureze din ce în ce mai bine viitorul. De fapt asta ne şi interesează atunci când căutăm informaţii despre zodii şi din acest motiv vă propunem acest articol cu caracteristici zodia Vărsător.

Cei născuţi în zodia Vărsătorului sunt timizi și liniștiți, dar pe de altă parte ei pot fi excentrici și energici. Cu toate acestea, în ambele cazuri, aceștia sunt gânditori profunzi și intelectuali care iubesc să-i ajute pe alții. Ei sunt capabili să compare fără prejudecăți ambele părți, ceea ce îi ajută să poată rezolva cu ușurință problemele.

Deși se pot adapta cu ușurință la energia care îi înconjoară, Vărsătorul are nevoie mare de a fi ceva timp singuri și departe de tot, pentru a-şi restabili puterea. Oamenii născuți sub semnul Vărsător, privesc lumea ca un loc plin de posibilități.

Informaţii despre zodia Vărsător

Vărsătorul este un semn de aer si, ca atare, îşi folosește mintea în orice ocazie. Dacă nu există stimulare mentală, ei se plictisesc și nu au o motivație pentru a obține cele mai bune rezultate.

Planeta conducătoare a Vărsătorului, Uranus, are o natură timidă, abruptă și uneori agresivă, dar oferă de asemenea calității vizuale vărsătorilor. Ei sunt capabili să perceapă viitorul și știu exact ce vor să facă cinci sau zece ani de acum.

Uranus le conferă, de asemenea, puterea de transformare rapidă şi uşoară. Din acest motiv vărsătorii sunt recunoscuţi ca gânditori, progresişti şi umanişti. Ei se simt bine în grupuri sau comunităţi, astfel încât ei se străduiesc în mod constant să fie înconjurați de alți oameni.

Cea mai mare problemă a persoanelor născute în zodia Vărsătorului este că se simt limitate şi constrânse. Din cauza dorinţei de libertate şi egalitate pentru toţi, ei vor susţine tot timpul libertatea de mişcare şi de exprimare. Cei născuţi în această zodie au reputaţia de a fi persoane insensibile şi reci. Acesta este îsă doar un mecanism de apărare împotriva încălcării intimităţii. Ei trebuie să învețe să se încreadă în ceilalți și să-și exprime emoțiile într-un mod corect.

Caracteristici zodia Vărsător: puncte tari şi puncte slabe

 • Puncte tari: progresiv, original, independent, umanitar.
 • Punctele slabe: este condus de emoţii, temperamental, nu face compromisuri.
 • Vărsătorului îi place: distracţia cu prietenii, ajutarea altora, lupta pentru cauze, conversaţia intelectuala, este un bun ascultător.
 • Vărsătorului nu-i place: impunerea de limite, promisiuni neţinute, situaţii singulare sau plictisitoare, oamenii care nu sunt de acord cu ei.

Caracteristici Zodia Vărsător: sănătate

Varsator mai 2016Menținerea unei stări de sănătate excelente este foarte importanta pentru Vărsător. Are nevoie de o dieta bogata in apa, legume, verdeața si fructe care sa ii mențină sângele in bune condiţii. Sistemul nervos este întotdeauna in directa legătura cu cel digestiv, de aceea trebuie sa fie mereu relaxat la masa. Problemele digestive sau stomacale sunt de fapt simptome ale unor nereguli psihice: stres sau tensiune nervoasa.

Cei născuţi în Zodia Vărsător trebuie sa îşi menajeze punctele cele mai sensibile care sunt in zona genunchilor si a gleznelor. Trebuie sa meargă des in spatii cu mult aer, preferabil in preajma marii, si sa nu evite examenele oftalmologice cat mai dese, iar femeile trebuie sa facă examene frecvente in zona sânilor.

Vǎrsǎtorul guverneazǎ sistemul circulator și gleznele, ceea ce înseamnǎ cǎ aceste zone pot fi mai sensibile decât altele.

Acești nativi au nevoie de o dietǎ bogatǎ în magneziu, pentru a-și susține sistemul nervos și inima (guvernatǎ de Leu, opusul Vǎrsǎtorului, pe cercul zodiacal).

Ori de câte ori au probleme de sǎnǎtate, pot apela cu încredere la metode alternative de terapie (acupuncturǎ, bionergoterapie, reflexoterapie), care în cazul lor, dau rezultate rapide.

Caracteristici Zodia Vărsător: dragoste şi amor

Stimularea intelectuală este de departe cel mai mare afrodisiac pentru Vărsător. Nu există nimic care să poată atrage un Vărsător mai mult decât o conversație interesantă cu o persoană. Deschiderea, comunicarea, imaginația și dorința de a risca sunt calitățile care se potrivesc bine în perspectiva vieții acestui semn zodiacal.

Compatibilitatea lor cu alte zodii poate fi complexă. Integritatea şi onestitatea sunt esenţiale pentru oricine doreşte o relaţie pe termen lung cu aceste persoane dinamice. În dragoste, vărsătorii sunt loiali, dedicaţi şi n sunt foarte posesivi. Ei acordă independenţă păriţnţilor pe care îi consideră egalii lor.

Vǎrsǎtorul este expresia libertǎții și independenței, de aceea are nevoie de parteneri care sǎ-i respecte dorința de a fi și a face exact ce dorește și îl inspirǎ. Nu va putea trǎi niciodatǎ alǎturi de o persoană care îi îngrǎdește libertatea sau îi impune un anume tip de comportament.

Personalitatea Vărsătorului în dragoste

Dacǎ se aflǎ lângǎ persoana potrivitǎ, dacǎ se simte prieten cu aceasta, atunci va fi constant, sincer și devotat. Dacǎ nu, va fi un rǎzvrǎtit greu de suportat.
Vǎrsǎtorii par deseori distanți și reci, chiar și cu cele mai dragi persoane din viața lor. Au o anume detașare, care uneori este interpretatǎ drept lipsǎ de sentimente și chiar de interes.

Aceastǎ atitudine se datoreazǎ modului impersonal în care trateazǎ oamenii, dar și faptului cǎ, de cele mai multe ori, se lasǎ animați de proiecte importante și idealuri înalte. Chiar și când se cǎsǎtoresc, Vǎrsǎtorii privesc relația conjugalǎ ca pe un parteneriat, sau o prietenie, din care ambii parteneri au de învǎțat și prin care pot evolua din toate punctele de vedere. Vǎrsǎtorul este prea puțin preocupat de emoții. El intelectualizeazǎ și mentalizeazǎ sentimentele. Preferǎ conversațiile de calitate declarațiilor siropoase de dragoste.

Vǎrsǎtorii sunt poate cei mai buni prieteni din tot zodiacal. Dar ca iubiți, sunt destul de detașați și distanți. Ei sunt mereu gata sǎ ajute, au un devotament puternic îndreptat cǎtre oameni în general, dar nu sunt persoane emoționale, ci mentale.

Caracteristici Zodia Vărsătorului: prieteni şi familie

Deși cei născuţi în zodia Vărsător sunt comunicativi au nevoie de timp pentru a se apropia de oameni. Având în vedere că sunt persoane extrem de sensibile, apropierea de alte persoane înseamnă pentru ei vulnerabilitate. Comportamentul lor imediat, combinat cu opiniile lor puternice, transformă o întâlnire într-o provocare. Vărsătorul va face orice pentru persoana iubită pana la sacrificiul de sine daca este necesar.

Prietenii vărsătorilor ar trebui să posede aceste trei calități: creativitate, intelect și integritate. Când vine vorba de familie, așteptările lor nu sunt mai prejos. Deși au un sentiment de datorie față de rude nu vor menține legături strânse dacă aceleași așteptări ca și în prietenie nu sunt îndeplinite.

Vărsătorul: bani şi carieră

Nativii din Vărsător aduc entuziasm la locul de muncă și au o abilitate remarcabilă de a exploata imaginația lor în scopuri comerciale. Cariera care permite dezvoltarea și demonstrarea conceptelor se va potrivi acestui semn zodiacal. Intelectul lor înalt, combinat cu dorința lor de a-și împărtăși talentele, inspiră multe persoane care lucrează în mediul lor. Vărsătorul este un tip vizionar căruia ii place sa se implice in activități care vizează îmbunătăţirea omenirii.

Când vine vorba de bani, acest semn zodiacal are talent pentru a menține un echilibru între cheltuieli și economisirea de bani. Majoritatea oamenilor născuți sub semnul Vărsătorului sunt bine adaptaţi stilului lor și nu se tem să o arate. Nu este neobișnuit să vezi un Vărsător îmbrăcat cu îndrăzneală sau în costume viu colorate.

Profesiile care li se potrivesc cel mai bine Vǎrsǎtorilor sunt cele care permit ocuparea unei poziții speciale si demonstrarea individualitǎții. Se simt bine în domenii neconvenționale, neobișnuite, orientate spre viitor, care cer originalitate, talent organizatoric, inventivitate.

Cariere cum ar fi teatrul, scrisul, predarea, fotografiatul sau pilotarea, sunt potrivite pentru acest semn. Cel mai bun mediu pentru ei este acela care le oferă libertatea de a rezolva probleme fără orientări stricte. Vărsătorul este un tip neconvențional si, daca ii este dată posibilitatea de a-si exprima talentul, poate obţine un succes remarcabil.

Vărsătorii se pot descurca de minune în profesii ca: inginer, informatician, electrician, specialist în computere, radio, televiziune sau electronicǎ, jurnalist, caricaturist , artist, regizor de film (mai ales S.F), astrolog, neurolog, psihiatru, sociolog.

Vărsători celebri

Shakira( 2.02.1977), Gheorghe Hagi (5.02.1965), Bianca Brad (27.01.1968), Oprah Winfrey (29.01.1954), Florin Piersic (27.01.1936), Victor Rebenciug (10.02.1933), Stefan Iordache (3.02.1941), Jennifer Aniston ( 11.02.1969).

Compatibilităţi Vărsător cu alte zodii

 • Cu Berbecul alcǎtuiește o relație constructivǎ care poate ajunge departe. Ambii sunt independenți , apreciazǎ libertatea și știu sǎ-și respecte spațiul personal și dorințele.
 • Cu Taurul formeazǎ o relație dificilǎ. Pentru cǎ Taurul investește mult într-o relație și nu poate ințelege tendința de evadare a Vǎrsǎtorului și nici discuțiile abstracte pe care acesta le inițiazǎ.
 • Cu Gemenii rezultǎ o uniune cerebralǎ, din care emoțiile par sǎ lipseascǎ cu desǎvârșire. Atâta timp cât asta nu-i deranjeazǎ, relația poate funcționa foarte bine, pentru cǎ sunt pe aceeași lungime de undǎ.
 • Intre un Rac și un Vǎrsǎtor, diferențele sunt prea mari pentru ca o astfel de relație sǎ funcționeze. Vǎrsǎtorul vrea schimbare, Racul vrea stabilitate. Vǎrsǎtorul este detașat, iar Racul este emoțional.
 • Cu Leul formeazǎ un cuplu în care contrariile sunt la ele acasǎ. Totuși poate fi o legaturǎ puternicǎ și constructivǎ dacǎ Leul este nobil și generos, iar Vǎrsǎtorul este sincer și onest.
 • Cu Fecioara interacționeazǎ ciudat,ca urmare a individualismului pe care-l manifestǎ ambele semne. Cu toate astea, ei pot sǎ se armonizeze, dacǎ iși acordǎ spațiu și se acceptǎ unul pe celǎlalt așa cum sunt.
 • Un Vǎrsǎtor și o Balanțǎ, iatǎ o combinație care poate realiza lucruri mǎrețe. Nimeni nu știe mai bine decât ei sǎ depǎșeascǎ limitele sociale și sǎ aducǎ armonia in cuplu. Totuși, au nevoie de ceva mai mult realism.
 • Cu Scorpionul ia naștere o relație tensionatǎ. Şi asta pentru cǎ Vǎrsǎtorului îi este foarte greu sǎ accepte tendința de control a Scorpionului, precum și manifestǎrile profund emoționale ale acestuia.
 • Impreunǎ cu Sǎgetǎtorul poate realiza lucruri extraordinare. Ambii sunt independenți și adorǎ sǎ exploreze. Însă independența exageratǎ îi poate îndepǎrta unul de celǎlalt.
 • Cu Capricornul alcǎtuiește o combinație provocatoare. Capricornul se poate simți amenințat de nonconformismul Vǎrsǎtorului, în timp ce acesta din urmǎ se va simți sufocat de conservatorismul Capricornului.
 • Doi Vǎrsǎtori pot construi o relație reformatoare, nonconformistǎ și greu de înțeles de cei din jur. Ambii trǎiesc în minte și se pot detașa foarte ușor de planul emoțional și fizic.
 • Cu Peștii interacționeazǎ constructiv, atâta timp cât ambii știu sǎ ținǎ prezente lucrurile care i-au adus împreunǎ. Totuși existǎ destul de multǎ ambiguitate și inconsecvențǎ.

Informaţii despre zodia Vărsător

Acest nativ este mereu atras de tot ceea ce e nou, ieșit din tipare și din obișnuit. Nu îi place sǎ facǎ ce fac toți ceilalți oameni, sǎ se conformeze unui comportament tip “uniformǎ” , sau sǎ ținǎ cont de aparențe și de pǎrerile altora. El dorește sǎ fie exact cum simte, chiar dacǎ riscǎ sǎ fie judecat sau blamat, pentru atitudinea nonconformista.

Vǎrsǎtorul este principiul care luptǎ împotriva a tot ce existǎ, tot ce pare normal sau este vechi și perimat. El este omul viitorului și libertǎții de exprimare. Considerǎ cǎ ceea ce oamenii numesc principii, nu sunt decât niște constrângeri și limitǎri, care-i opresc din evoluție.

El dorește în permanențǎ sǎ vinǎ cu ceva nou, sǎ schimbe reguli, sǎ iasǎ din tipare. Sigur cǎ face asta, atât pentru a-și satisface instinctul de a îmbunǎtǎți, cât și pentru a se deosebi de ceilalți oameni, deci pentru a se ridica deasupra mulțimii.

Vǎrsǎtorul este și semnul umanitǎții, ceea ce înseamnǎ cǎ acești nativi iubesc oamenii, militeazǎ pentru drepturile lor, se integreazǎ în grupuri care le împǎrtǎșesc idealurile și aspirațiile, le place sǎ aibǎ mulți prieteni, pe care sunt mereu gata sǎ-i ajute și sǎ fie mereu în mijlocul oamenilor.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*