Caracteristici Zodia Taur

Caracteristici Zodia Taur, cu informaţii despre horoscopul general Taur. Taur: informaţii despre zodie cu date despre sănătatea, dragostea, căsnicia, cariera Taurului, compatibilitate cu alte zodii. Informaţii despre zodia Taur: puncte tari şi puncte slabe în Horoscopul general pentru Taur (20 martie – 20 mai). Semnele zodiacale sunt guvernate de astre şi de poziţia acestora. În ultimii ani astrologia s-a perfecţionat şi, similar cu datele meteo, reuşeşte să prevadă din ce în ce mai bine viitorul. Asta ne şi interesează atunci când căutăm informaţii despre zodii şi din acest motiv vă propunem acest articol cu caracteristici ale zodiei Taur.

Practic și bine aşezat pe picioare, Taurul este semnul care recoltează roadele muncii. Ei simt nevoia de a fi întotdeauna înconjurați de dragoste și frumusețe, se îndreaptă spre lumea materială, spre hedonism și plăceri fizice. Persoanele născute cu soarele lor în Taur sunt senzuale și tactile, având în vedere că atingerea și gustul sunt cele mai importante dintre toate simțurile. Stabil și conservator, Taurul este unul dintre cele mai fiabile semne ale zodiacului, gata să îndure și să rămână la alegerile sale până când ajunge la punctul de satisfacție personală.

Taurul este un semn Pământ, la fel ca Fecioara și Capricornul, și are capacitatea de a vedea lucrurile dintr-o perspectivă fundamentată, practică și realistă.

Informaţii despre Zodia Taur

Potrivire taurNativii Taur consideră că este ușor să câștigi bani și să rămâi pe aceleași proiecte de ani de zile sau până când sunt terminate. Ceea ce adesea vedem la Taur este că încăpățânare poate fi interpretată ca un angajament iar abilitatea lor de a-și îndeplini sarcinile indiferent de ce este nevoie este neașteptată. Acest lucru îi face angajați excelenți, prieteni și parteneri excelenți pe termen lung fiind mereu acolo pentru oamenii pe care îi iubesc. Nota pământească le face din când în când supraprotectivi, conservatori sau materialişti, cu vederi ale lumii bazate pe iubirea lor de bani și bogăție.

Conducătorul Taurului este Venus, planeta iubirii, atracției, frumuseții, satisfacției, creativității și recunoștinței. Această natură delicată va face Taurul un bucătar excelent, un grădinar, un amant și un artist. Cu toate acestea, indiferent de provocarea lor emoțională potențială, acești nativi au capacitatea de a aduce o voce practică de rațiune în orice situație haotică și nesănătoasă.

Caracteristici Zodia Taur: puncte tari şi puncte slabe

 • Puncte tari: rezistenţă, răbdător, practic, devotat, responsabil, stabil.
 • Puncte slabe: încăpățânat, posesiv, fără compromisuri.
 • Taurul îi place: grădinăritul, gătitul, muzica, romantism, haine de înaltă calitate, lucrul cu mâinile.
 • Taurul nu-i plac: schimbări bruște, complicații, insecuritate de orice fel, țesături sintetice.

Despre Zodia Taur: sănătate

Taur potrivire compatibilitatiTaurul guverneazǎ gâtul, ceafa, sistemul metabolic. În special glanda tiroidǎ poate reprezenta o zonǎ sensibilǎ pentru acești nativi. De asemenea, este posibil sǎ aibǎ un metabolism leneș, adicǎ sǎ nu transforme corect hrana în energie și, astfel, sǎ ia destul de ușor în greutate. Mai ales cǎ sunt gurmanzi și preferǎ mâncǎrurile tradiționale grele și dulciurile. Ei trebuie sǎ facǎ mișcare, pentru cǎ sedentarismul le aduce un mare deserviciu. Iodul le este foarte necesar pentru funcționarea corectǎ a glendei tiroide. De asemenea, Seleniul și Vitamina E. Taurul este predispus spre boli precum: gusa, amigdalita, polipi, dureri de gat, laringita.

Problemele principale de sănătate ale Taurului ar putea fi declanșate de grijile materiale. Daca securitatea sa financiara este in vreun fel amenințata sau daca se confrunta cu probleme profesionale, atunci si starea de sănătate a Taurului este in pericol. Din cauza ca ii place sa mănânce uneori peste măsură – si asta nu din foame, ci doar dintr-o dorința deosebita de a se îmbăta cu gusturi si mirosuri rafinate – obezitatea si diabetul il pândesc in orice clipa.

Taurul nu trebuie sa trateze cu indiferenta nici cel mai mic simptom de boala, mai ales daca vine din directia şalelor sau a rinichilor.

Despre Zodia Taur: dragoste

Tauri compatibilitate potrivireÎntotdeauna trebuie să fii pregătit să ai răbdare dacă iubeşti un Taur. Taurii sunt extrem de senzuali, dornici de atingere, de miros și de toate simțurile plăcute. Au nevoie de timp pentru a crea un mediu sigur și a se relaxa în întâlnirile lor sexuale. Atunci când creează o intimitate suficientă cu persoană iubită, Taurii devin un pic dominaţi, uneori chiar neajutoraţi, și trebuie să-și țină emoțiile sub control, ținând cont de raționamentul practic în timp ce îmbrățișează schimbarea și inițiativa partenerului în orice moment.

Odatǎ îndrǎgostiți și siguri cǎ sunt lângǎ persoana potrivitǎ, sunt foarte devotați și cer același lucru în schimb. Nu prea le plac schimbǎrile și de aceea au nevoie de stabilitate în relații ca și în celelalte domenii de viațǎ. Uneori, pot fi catalogați drept plictisitori și lipsiți de imaginație, alteori, pot fi disprețuiți pentru rǎbdarea cu care acceptǎ compromisurile, dar în mod sigur, un Taur va ști sǎ fie alǎturi de persoana iubitǎ în orice moment, fǎrǎ excepție. Acești nativi iubesc fǎrǎ rezerve, sunt în stare sǎ dǎruiascǎ totul și pot fi posesivi și geloși (uneori peste mǎsurǎ).

Cǎminul este extrem de important pentru ei. Le place sǎ-și creeze un cadru frumos, chiar luxos (dacǎ au posibilitatea) acasǎ. Au simț estetic deosebit și vor ști întotdeauna sǎ-și amenajeze locuința într-un mod armonios, foarte primitor și cu mult bun gust.

Pentru relațiile pe termen lung nativii taur aleg de multe ori persoane din același mediu social care sunt capabile să răspundă nevoilor lor intelectuale. Ținând seama de valorile tradiționale și de aspectul practic al vieții, acesta este un semn astral care alege rar un partener care nu va îndeplini așteptările de bază ale educației lor, adesea arătând și primind atenție prin daruri și lucruri materiale. Pentru nativii Taur conteaza foarte mult si confortul material si, de aceea, uneori sunt capabili de compromisuri pentru a-l obţine. Aşadar, nu puține sunt cazurile in care Taurii se aliază cu persoane cu statut social si material solid, sacrificând astfel dragostea.

Despre Zodia Taur: prieteni şi familie

Prieteni – Oamenii născuți în această zodie sunt loiali și întotdeauna dispuși să dea o mână de ajutor prietenilor, deși pot fi închişi pentru lumea exterioară. Multe dintre prieteniile lor încep în copilărie cu o tendință de a dura o viață. Odată ce fac o legătură clară și intimă cu o altă persoană ei vor face tot ce le stă în putință pentru a îngriji relația și a o face să funcționeze chiar și în vremurile grele.

Familie – Casa și problemele familiei sunt foarte importante pentru fiecare Taur. Aceasta este o persoană care îi iubește pe copii și apreciază timpul petrecut cu oamenii pe care îi iubeşte, respectând rutinele familiei, obiceiurile și prezența la toate evenimentele și întrunirile.

Caracteristici Zodia Taur: carieră şi bani

Reprezentanții zodiei Taurului iubesc de obicei banii și vor munci din greu pentru a-l câștiga. Ei sunt fiabili, harnici, răbdători și aprofundați, ca angajați sau dacă sunt în funcţii de conducere. Când se concentrează asupra unui anumit proiect, acesta se va lipi ferm de el, indiferent de ce se întâmplă în lumea din jurul lui. Stabilitatea este cheia pentru a înțelege rutina lor de lucru. Căutarea plăcerilor și a recompenselor materiale este o necesitate reală pentru a-și construi propriul simț al valorii și de a obține un mod de viață luxos dar practic, satisfăcător.

Taurii preferǎ profesiile care oferǎ un teren sigur, o posibilitate de dezvoltare, cu un viitor previzibil: bancheri, agenți imobiliari, constructori, agenți de bursǎ, gastronomi, bucǎtari, grǎdinari, fermieri, bijutieri, muzeologi, bibliotecari, arheologi, istorici de artǎ, decoratori , creatori de modǎ, cosmeticieni, parfumieri, degustǎtori, etc.

Deseori Taurii aleg domeniile artistice, creative, pentru care au o afinitate aparte încǎ din copilǎrie. De regulǎ au voce frumoasǎ și și-o folosesc și în profesiile lor (cântǎreți, crainici, disc jockey, dublarea filmelor). Le place sǎ colecționeze diverse obiecte și sunt preocupați de esteticǎ în tot ceea ce fac. Taurul este o persoana de încredere, un muncitor bine organizat, care pune camaraderia mai presus de orice in relație profesionale. Este priceput in afaceri si domenii financiare, dar prefera o pozitie care sa ii ofere securitate si beneficii pe termen lung, fără a-si asuma prea multe responsabilități, deci s-ar putea sa nu îşi dorească funcții de conducere sau de răspundere.

Taurul nu îşi risipește energiile inutil, ci dimpotrivă, uneori e atât de comod si de leneș, încât e incapabil de un efort susținut. Iubește luxul, frumosul, arta, hainele si piesele de mobilier rafinate si de bun gust. Datorita bunul gust de care da dovada, si-ar putea folosi acest simt artistic si in serviciul altora ca decorator de interior sau exterior, ca stilist de aranjamente florale sau grădini, pentru ca ii place sa stea intr-un cadru frumos amenajat.

Taurul este un semn al Soarelui organizat bine cu finanțele și facturile lor vor fi plătite fără întârziere. Se îngrijesc de pensie, își asumă responsabilitatea și salvează niște bani pentru o zi ploioasă, sunt capabili să se mulțumească cu un salariu foarte mic și cu un salariu foarte mare la fel. Ocupațiile care le sunt potrivite sunt agricultura, banca, arta și orice altceva care implică abilități culinare.

Tauri celebrii

Ion Ţiriac (9.05.1939), Al Pacino (25.04.1940), Andre Agassi (29.04.1970), Maia Morgerstern (1.05.1962), Enrique Iglesias (8.05.1975), Anca Ţurcașiu (8.05.1970), Florin Cǎlinescu (29.04.1956), Mona Muscǎ (4.05.1949), George Clooney ( 6.05.1961), Michelle Pfeiffer (29.04.1958), Jack Nicholson (22.04.1937), Robert Turcescu (3.05.1975), Tony Blair (6.05.1953), Anghel Iordǎnescu (5.05.1950).

Informaţii despre Zodia Taur

Compatibilitatea Taurului cu alte zodii

Se simt atrași în special de semnele de apǎ (Rac, Scorpion și Pești). Sunt liniștiți alǎturi de semne de pǎmânt (Taur, Fecioarǎ, Capricorn) unde probabil vor lipsi focurile de artificii, dar mǎcar se vor simți în siguranțǎ. Informaţii complete pentru compatibilitatea taurului cu alte zodii găsiţi AICI.

Uneori, unii Tauri se simt atrași și de semne ceva mai active și mai poznașe (Berbec, Gemeni, Sǎgetǎtor), dar acestea îi vor obosi la un moment dat și le vor crea un disconfort și un sentiment de instabilitate, greu de acceptat.

 • Cu Berbecul, relația poate fi provocatoare si obositoare. Taurul nu se simte in siguranță alături de Berbec, iar acesta din urma se simte limitat si constrâns.
 • Doi Tauri pot conviețui destul de greu împreuna. Daca unul dintre ei este ceva mai flexibil si mai curajos, nu este imposibil sa formeze o relație de durata.
 • Cu Gemenii, Taurul nu se simte in siguranță. Nu poate accepta libertatea si independenta nativului. In plus, superficialitatea acestuia il enervează la culme.
 • Cu Racul interacționează confortabil. Este o relație tradițională, pașnică si productiva, care le aduce celor doi, liniște si securitate emoțională.
 • Cu Leul, formează o relație furtunoasa, dar care, paradoxal, poate fi durabila si solida. Daca Taurul ii da spaţiu Leului si învață sa-l laude, şansele de reușită cresc.
 • Cu Fecioara, formează o combinație cu adevărat armonioasa. Ei îşi înțeleg foarte bine dorințele si nevoile. Știu sa-si conserve resursele, mai ales pe cele materiale.
 • Cu Balanța rezulta o combinație bazata mai mult pe atracție fizica si mai puțin pe potrivire emoțională. De aici, ciocniri si conflicte numeroase.
 • Cu Scorpionul realizează o relație intensa, in care pământul se întâlnește cu neantul. Taurul învață sa fie pasional, iar Scorpionul exersează stabilitatea.
 • Cu Săgetătorul interacționează amenințător. Săgetătorul ii poate plăcea Taurului la început. Dar apoi îşi dă seama că nu e ceea ce-si dorește si ca ii amenință in permanenta stabilitatea.
 • Cu Capricornul iată o relație care poate rămâne intacta pana la adânci bătrâneți. Este o relație productiva, stabila si prospera, cu condiția ca cei doi sa nu devina avari si neciopliți.
 • Cu Vărsătorul Taurul da semne de iritare si neliniște. Asta pentru ca nu poate suporta tendințele de evadare pe care orice Vărsător le are. Atunci devine gelos si posesiv, iar Vărsătorul detesta asta.
 • Cu Peștii formează o combinație fericita si durabila. Pentru ca fiecare aduce ce are nevoie celălalt (Taurul aduce stabilitate, iar Peștii – sensibilitate si romantism).

Informaţii despre Zodia Taur

Niciun alt semn nu este mai cu picioarele pe pǎmânt decât Taurul cel stabil și pasiv, conservator și pragmatic. Are nevoie de stabilitate, de siguranțǎ, de certitudini. Dacǎ nu are controlul total asupra unei situații noi, se opune cu toatǎ ființa oricǎrei schimbǎri. El se acomodeazǎ destul de greu în noi condiții și circumstanțe.

Dispune de calm și seriozitate, iar aceste caltǎți fac din el un adevǎrat prieten, pe care se poate conta oricând. Legǎtura cu pǎmântul face ca acest nativ sǎ fie destul de atașat de latura materialǎ a vieții. Are nevoie de confort și de stabilitate materialǎ și de multe ori le și obține, chiar dacǎ prin mari eforturi. Cǎminul este de asemenea foarte important pentru un nativ Taur și de aceea consumǎ foarte multǎ energie și în acest domeniu de viațǎ.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*