Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

5 proiecte pe care să stăm cu ochii din selecția Zain recomandate de curatorul Lucian Broscățean

37 Viewed Cris 0 respond
single-thumb.jpg
La cererea publicului iubitor de design românesc, anul acesta la ZAIN Desing Expresssions poți cumpăra și duce acasă produse de la peste 20 de designeri: de la obiecte de decorațiuni, fashion, accesorii și bijuterii. Toate acestea se le găsești  în weeekendul 27-28 octombrie, între orele 12:00 – 20:00, in Piața Muzeului nr. 2, așa că l-am invitat pe curatorul Lucian Broscățean să ne recomande câteva dintre proiectele sale preferate, pe care să nu trebuie să le ratezi: 
”Sunt onorat să fiu unul dintre curatorii ZAIN Design Expressions 2018, alături de Noemi Meilman, Robert Rațiu, Alex Adam, Eliza Yokina, Dan Pierșinaru, Oana Bogdan, Mihai Gurei. Echipa din spatele acestui eveniment – Răzvan Luca, Georgiana Ciceo, Alexandra Mihali și Florina Dascăl, împreună cu parteneri și colaboratori, au reușit să crească ZAIN-ul, de la un an la altul, și să genereze noi platfome de promovare pentru designul contemporan Made in Ro.
Pe lângă CURATOR’S CHOICE am fost și parte a juriului care a notat proiectele înscrise pe site-ul evenimentului. În urma jurizării, ceea ce puteți vedea în spațiul spectaculos din Piața Unirii, Cluj-Napoca, până în 28 octombrie, sunt proiecte de design consistente și relevante.
Brand-urile ATU Body Couture și Mihaela Glăvan sunt expuse în zona mea de Curator’s Choice – produsele lor moderne și sofisticate au finisaje impecabile, Prototip Studio și Pouf sunt prezenți în expoziție centrală – produsele / instalațiile lor moderne, cool, minimaliste au și o doză de umor, iar bijuteriile MONOM Studio au putut fi admirate într-un performance realizat de regizoarea Adina Lazăr.
Weekend-ul acesta va fi deschis și ZAIN Shop-ul. Vă invit să fiți alături de echipa ZAIN și să intrați pe platformele lor online, unde veți descoperi zeci de proiecte de design contemporan.”

Citeste mai departe articolul pe: 5 proiecte pe care să stăm cu ochii din selecția Zain recomandate de curatorul Lucian Broscățean

Don't miss the stories follow Lady 4 Lady's and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Timothée Chalamet și Lily-Rose Depp sunt noul cuplu perfect de la Hollywood

Rasa Caine Corgi

Ultimul câine corgi al reginei a murit

Related posts
Your comment?
Adauga un comentariu. Parerea ta e importanta.

*