Zodia Sagetator pentru 2016

Horoscop Sagetator 2016: schimbari profunde in zona financiara. Previziuni Sagetator 2016: suprize in dragoste. Femeia Sagetator in 2016 noroc la prieteni in a doua jumatate a anului. Cei nascuti sub zodia Sagetatorului vor avea noroc in cariera in prima jumatate a anului dar si neclaritati in viata de familie. Mare atentie in zona financiara pentru ca se anunta schimbari importante: nu este un an potrivit sa incalcati regulile. Femeia Scorpion va evolua insa in viata profesionala.
Pentru zodia Sagetator influenta planetelor in 2016 se va concentra preponderent asupra urmatoarelor domenii din viata lor: bani, exprimarea personalitatii, dragoste, cariera, copii si familie.
Cel mai important eveniment astral in privinta sagetatorilor este intrarea lui Saturn in zodia lor odata cu sosirea anului 2016. Fiind denumit “Marele Malefic”, Saturn poate sa aduca mult pesimism si agitatie in viata nativilor.

In acelasi timp, Saturn este si un aducator al rabdarii si al perseverentei, doua atribute foarte benefice atat in domeniul profesional cat si in cel personal.

Avandu-l pe Saturn ca aliat, anul 2016 este anul in care nativii zodiei sagetator reusesc sa atinga teluri imporante sis sa construiasca lucruri marete, sa traiasca experiente unice si sa isi consolideze relatiile profesioanle si cele personale. Prima parte a anului este caracterizata sa studii, cursuri si calatorii in afara tarii, relatii la distanta si timp petrecut cu oameni apropiati.
A doua jumatate a lui 2016 se concentreaza pe cariera, dezvoltare personala si imbunatatirea relatiilor cu cei din jur.

Femeia Sagetator 2016

Lucrurile spuse de o femeie Sagetator s-ar putea sa nu-ti placa sau chiar sa te ingrozeasca. Totusi, cand va vedea ca te-a uluit, femeia Sagetator va incerca sa inmoaie totul cu umor, tandrete sau afectiune.

Femeia Sagetator este atat de sincera, incat iti doresti uneori sa mai infrumuseteze putin adevarul cu minciuna, pentru ca nu toata lumea vrea sa stie adevarul gol-golut. Majoritatea prefera vorbe magulitoare.

Daca vrei ca femeia Sagetator sa-ti indeplineasca dorinta, este necesar s-o rogi sa o faca, nici intr-un caz sa-i ordonezi. Ea nu-si va sacrifica in nici un caz propria libertate si personalitate.

De felul ei, femeia Sagetator este un copil naiv. Conceptiile si viziunea ei asupra vietii sunt atat de inocente, incat oricine o poate pacali. O astfel de afirmatie uimeste pentru ca femeia Sagetator este foarte rationala, are un intelect bine dezvoltat, poate gasi raspunsul la orice intrebare, chiar si cea mai neobisnuita, si poate sa demostreze cea mai grea teorema, daca este nevoie. Dar femeia din aceasta zodie este foarte sensibila, prin urmare, deseori trece greu peste necazuri, suparari si esecuri. In acelasi timp, femeia Sagetator este intransigenta. Stima de sine, credinta in viitor si in succes o ajuta sa faca fata cu demnitate oricarei situatii. Oricat de rau i-ar fi, ea nu-si va arata supararea si va incerca sa para a fi o persoana vesela si lipsita de griji.

Femeia din zodia Sagetator nu este interesata prea mult de casnicie, iata de ce va trebui sa depui numeroase eforturi ca sa o atragi in capcanele tale.

Este posibil ca femeia Sagetator sa refuze sa renunte la activitatea ei profesionala. Nu incerca sa o convingi sa o faca. Oricum va face cum vrea ea. Trebuie sa ai rabdare si sa astepti momentul potrivit pentru realizarea dorintelor tale.

Femeile Sagetator detesta sa faca curatenie, sa aiba grija sa pastreze hainele si lenjeria curate si, de asemenea, sa faca toata treaba monotona prin casa. Dar, in acelasi timp, nu uita sa confere locuintei un oarecare confort si sa faca ordine, cat de cat. Nici bucataria nu este locul preferat al femeilor din aceasta zodie, iar gatitul nu le genereaza o bucurie fara margini.

Femeia Sagetator este vesela si optimista, tristetea este un musafir rar in casa ei. O suparare sau o insulta o poate transforma intr-un fel de vrajitoare rea. Dar femeia din aceasta zodie nu este razbunatoare si uita repede lucrurile rele. Uneori, poate parea ca femeia Sagetator este putin neserioasa, dar nu este adevarat. De fapt, este foarte sensibila.

Fetele si baietii isi iubesc foarte mult mama Sagetator, pentru ca in casa ei domneste o atmosfera favorabila pentru formarea personalitatii copiilor – o viata lipsita de griji, o dispozitie buna si optimism. Sa nu uiti sa adaugi la cele enumerate mai sus sinceritatea, curajul si intelectul. In educatia copiilor, mama Sagetator acorda mai putina atentie unui singur lucru – respectarii regulilor si normelor general admise.

Femeia Sagetator se bucura cand prietenii si cunostintele o viziteaza, iar bunatatea si bunavointa ei ii fac pe musafiri sa se simta extrem de confortabil.

Zodiac 2016 – Sagetatorii au noroc in cariera in prima jumatate a anului

In prima parte a anului, pana in data de 9 septembrie 2016, Jupiter, planeta norocului, situata in Fecioara, va straluci cu putere in zona carierei tale. Prin urmare, vei beneficia de avantajele acestei planete care aduce expansiunea si care poate determina oportunitati norocoase, facandu-te sa te numeri printre favorizatii acestui an pe plan profesional. Desi ai putea fi tentat sa te rezumi la aceasta turnura a carierei plina de avantaje, cealalta fata a lui Jupiter te va impulsiona sa faci mai mult. Jupiter este poarta de intrare spre a-ti construi un viitor mai bun, asa ca profita de conjunctura. Vor trece douasprezece ani pana cand Jupiter va intra din nou in casa carierei tale. Mai multe despre acest tranzit poti citi in Horoscopul Carierei 2016 pentru zodia ta.

Femeia Sagetator 2016Astrologie Sagetator 2016 – Sagetatorii au noroc la prieteni in a doua jumatate a anului

in ziua de 9 septembrie 2016 Jupiter va parasi semnul Fecioarei si va incepe sa strabata semnul Balantei, unde va ramane timp de 1 an. Pentru tine aceasta schimbare se va resimti in ceea ce priveste viata sociala si relatiile cu prietenii. Norocul va interveni in viata ta prin intermediul altor oameni, mai ales al prietenilor. Jupiter te va ajuta sa-ti perfectionezi abilitatile de interrelationare, ajutandu-te sa stabilesti cateva contacte foarte benefice. De asemenea, s-ar putea sa-ti doresti sa te implici intr-o organizatie, intr-un club, intr-un grup, in cadrul caruia sa intalnesti oameni noi. A doua jumatate a anului 2016 poate fi printre cele mai bune luni din viata ta in plan social.

Astrologie Sagetator 2016Horoscop 2016 Sagetator – Dificultati si teste pentru Sagetatori in 2016

Din octombrie 2012 Saturn a intrat in zodia Sagetator si te afli intr-o perioada care probabil nu ti se pare tocmai usoara. Vestea rea pentru tine este ca severul zodiacului, Saturn, iti va oferi oportunitatea finala de a obtine intelepciunea si intelegerea pe care le reprezinta aceasta planeta abia la sfarsitul anului viitor, cand va parasi zodia ta si va intra in Capricorn. Saturn este planeta restrictiilor, blocajelor, piedicilor, muncii grele, astfel incat este destul de probabil ca te vei simti uneori frustrat atunci cand progresul va fi, in cel mai bun caz, unul minimal. Situatiile de acest gen vin de la sine atunci cand este implicat Saturn. Este necesara rabdarea si chiar daca ti se va parea ca viata ta sta pe loc, in realitate nu este deloc asa. Ca sa intelegi acest lucru este de ajuns sa compari ceea ce se intampla acum cu punctul in care te aflai in perioada 1986-1988, ultima data cand Saturn s-a aflat in zodia ta. Progresul pe care l-ai facut s-ar putea sa nu fie unul spectaculos si dinamic, dar cu siguranta este unul constant, odata cu indeplinirea fiecarei sarcini si odata cu fiecare realizare bine-meritata. Apreciaza, asadar, punctul in care ai ajuns!

Consulta pe Ladys Blog si zodiacul tau chinezesc >>> Vezi AICI.

Acesta nu este un an potrivit ca sa incalci regulile, deoarece Saturn pretinde ca fiecare dintre cei aflati sub influenta lui sa faca ceea ce se asteapta de la ei. Este posibil sa-ti fie greu sa iesi cu fata curata in urma unor abateri, chiar minore, cum ar fi urmarea unei scurtaturi pentru a-ti realiza un proiect (Da, unii Sagetatori chiar vor fi tentati sa faca asta!) Cert este ca Saturn va crea imediat karma – o repercursiune negativa instantanee – si vei ajunge curand sa-ti regreti actiunile. Este un an in care trebuie sa cresti, sa devii mai serios in privinta vietii tale si sa dai dovada de disciplina si organizare. Numai in felul acesta vei reusi sa-ti faci viata mai usoara, fara sa resimti piedici la fiecare pas in calea ta. in special pentru Sagetatorii nascuti in prima parte a zodiei, conjunctia Soarelui natal cu Saturn in tranzit ar putea fi destul de impovaratoare. insa nu ai de ales, trebuie sa adopti agenda de lucru a lui Saturn si sa inveti mai multe despre tine de la acest profesor sever al horoscopului.

Probabil cea mai mare lectie cu caracter personal pe care ti-o transmite Saturn consta in a te incuraja sa-ti stabilesti prioritatile in viata. Un obiectiv aparent simplu, insa procesul va necesita o analiza atenta a vietii tale, atat pentru trecut, cat si pentru viitor. S-ar putea sa resimti deja o insatisfactie majora fata de viata ta in general. si desi ai putea sa pui acest sentiment pe seama serviciului, carierei, locuintei, familiei, prietenului, mamei, sotului/sotiei, in realitate nemultumirea are legatura in primul rand cu tine insuti, de fapt totul se reduce la tine, la persoana ta. Ceea ce a functionat in trecut s-ar putea sa nu mai functioneze acum, poate ca prioritatile tale s-au schimbat, la fel si dorintele si scopurile personale. Gandeste-te cum iti doresti sa arate viata ta, stabileste-ti scopuri realiste si elaboreaza un plan de actiune precis pentru a le indeplini.

2016 SagetatorHoroscop Sagetator 2016 – Surprize in dragoste pentru Sagetator

Uranus in Berbec se va afla si in acest an in casa a 5-a, a copiilor, creativitatii, dragostei si relaxarii. Dragostea si copiii te pot lua prin surprindere in acest an, sau ai putea sa-ti descoperi brusc un talent creativ sau un nou hobby. Cu aceasta planeta stranie si surprinzatoare care se plimba prin sectorul dragostei din horoscopul tau, este foarte probabil sa ai parte de multe surprize in dragoste, inclusiv sansa de a te indragosti de cineva la prima vedere. Totusi, Uranus va fi si in acest an intr-un aspect negativ cu Pluton, chiar daca nu va mai fi unul exact, iar gestionarea acestor energii combinate ar putea sa-ti aduca ceva dificultati. O relatie cu un copil, prieten, iubit, ar putea fi oarecum stresanta pe parcursul acestui an.

Horoscop 2016 Sagetator – Neclaritati in viata de familie

Neptun isi continua calatoria prin zodia Pesti, in casa familiei, si va actiona intr-un plan mai intangibil. Te-ai putea simti inspirat si dezamagit, creator si deziluzionat. Toate acestea vin de la sine atunci cand este vorba de Neptun, mai ales daca in acest an va intra in relatie directa cu Soarele tau natal. N-ar fi rau sa-ti faci o favoare si sa investesti mai degraba incredere in propria persoana decat in ceilalti. Procedand in felul acesta vei reduce riscul sa manifesti latura inferioara a lui Neptun. Chiar si asa, este posibil ca unul dintre membrii familiei sa te dezamageasca intr-un fel sau altul. Aceasta este natura umana, dar e vorba aici si de perspectiva pe care o adopti. Fii mai realist si evita ispita de a pune pe cineva drag pe un soclu. in alta ordine de idei, ar fi bine sa-ti verifici casa periodic pentru a detecta eventualele scurgeri de apa – robinete, boilere, instalatii sanitare, etc. Este posibil sa intervina o defectiune usor de reparat, dar la fel de posibila este si o inundatie, sau chiar o scurgere de gaze. Este necesara si prudenta in privinta persoanelor pe care le angajezi pentru eventualele reparatii sau imbunatatiri in casa. Asigura-te ca ai verificat cu atentie recomandarile si referintele si daca intentionezi sa colaborezi cu un agent imobiliar pentru o achizitie de profil.

Femeia Sagetator 2016 – Schimbari profunde in domeniul financiar

Acesta va fi inca un an pe care Pluto il va petrece in Capricorn, semnul in care a intrat pentru prima data in 2008. Dat fiind ca aceasta planeta va ocupa pentru urmatorii douasprezece ani a doua ta casa din horoscop, cea a resurselor personale, nu exista un moment mai potrivit decat cel din prezent pentru a manifesta seriozitate in privinta prioritatilor financiare din viata ta, inclusiv consolidarea bugetului si perspectiva pensionarii. Aspectul negativ pe care inca il formeaza cu Uranus, sugereaza ca modul in care actionezi acum poate duce la imbogatirea ta, sau la situatia contrara, asa ca este indicat sa planifici cu atentie, sa nu te grabesti sa-ti asumi riscuri si sa-ti stabilesti obiective financiare realiste. Poate ar trebui sa-ti iei un angajament fata de tine insuti de a trai in limitele unui buget atent calculat si sa nu mai arunci banii pe distractii.

Consulta pe Ladys Blog si zodiacul tau chinezesc >>> Vezi AICI.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*