Unde își doresc Meghan Markle și Prințul Harry să își crească copilul

Meghan Markle și Prințul Harry s-au născut și au crescut în orașe mari – Los Angeles, respectiv Londra – însă asta nu înseamnă neapărat că își doresc același lucru și pentru proprii lor copii. Conform unei surse de la Palatul Kensington, cei doi speră ca bebelușul regal să crească cât mai departe de agitația din Londra.

Unde plănuiesc Meghan Markle și Prințul Harry să își crească copilul

Săptămâna aceasta, la scurt timp după ce Ducele și Ducesa de Sussex au anunțat că vor deveni părinți primăvara viitoare, o sursă din partea Palatului Kensington a declarat pentru Us Weekly că cei doi plănuiesc să își crească copilul în afara Londrei.

Sursa a spus că cel mai probabil Markle și Prințul Harry se vor stabili în noua formulă la reședința lor din Cotswolds, situată la două ore de Londra, unde au închiriat recent o casă în valoare de 5.4 milioane de dolari.

„Nimeni nu îi poate deranja acolo. Sunt nerăbdători să își crească copiii la țară”, a mai adăugat sursa.

Meghan Markle și Prințul Harry ar fi semnat în luna mai un contract pe doi ani pentru casa de la Cotswolds, la puțin timp după ce s-au căsătorit. Proprietatea cunoscută drept WestfieldLarge, este localizată la Great Tew Estate. Coincidență sau nu, tot acolo este situat și Soho Farmhouse, precum și reședința soților David și Victoria Beckham.

Ducele și Ducesa de Sussex mai dețin și casa istorică Adelaide din interiorul Castelului Windsor, oferită cadou de nuntă din partea Reginei Elisabeta a II-a.

Citeste mai departe articolul pe: Unde își doresc Meghan Markle și Prințul Harry să își crească copilul

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*