Supa de pasare

O minunata reteta pentru supa de pasare. Un cantec gastronomic semnat de compozitoarea Sanda Marin. Reteta pentru supa de pasare care ne incanta deseori. Reteta de supa de pasare este un produs gastronomic ce poate fi inclus in orice meniu. Acest articol este dedicat unei retete cunoscute pe care trebuie neaparat sa o salvati.

Supa de pasare este nu doar o reteta ce poate fi aplicata pentru perioada de regim. Supa de pasare este o reteta universal cunoscuta si placuta. Papilele gustative vor fi fericite sa guste din aceasta reteta de supa de pasare. O reteta de supa de pasare marcata cu semnatura cunoscutei Sanda Marin. Iata asadar aceasta minunata reteta…

Reteta supa de pasare

Se întrebuinţează aceleaşi zarzavaturi ca la supa de carne (VEZI AICI).
Se pregăteşte din clapon sau din găină. Se curăţă pasărea bine, să nu aibă tuleie, şi se procedează la fel ca la supa de carne. Se serveşte cu aceleaşi garnituri sau se drege cu gălbenuş de ou şi cu puţină lămâie.

O reteta cunoscuta pe care este bine sa o salvati in retetarul bucatariei dv. Supa de pasare va poate salva oricand. Fie ca doriti sa gatiti ceva special sau ceva rapid, supa de pasare este un minunat fel 1. Bucataria romaneasca este bazata pe supe si pe ciorbe. Reteta pentru supa de pasare este una care nu trebuie sa va lipseasca din retetar.

Ladysblog.ro adauga permanent retete de ciorbe si supe. Iar reteta pentru ciorba de pui sau pasare este una dintre retetele esentiale. Va asteptam pe Blogul Doamnelor pentru retete speciale dar si pentru retete extrem de utile cum este reteta pentru supa din pui sau pasare.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*