Şampon cu usturoi: proprietăţi unice

Nu am crezut că un şampon cu usturoi poate avea rezultate atât de bune pentru regenerarea părului. Am aflat de la o prietenă despre acest şampon cu usturoi Farmasi şi am cumpărat şi eu un set de produse pentru creşterea părului. Sincer, cu scepticism pentru bun început, am folosit mai întâi acest şampon care conţine şi capixyl. Usturoiul şi capixylul sunt ingrediente absolut naturale. Setul complet de produse conţine un şampon, o mască de păr dar şi un ulei concentrat.

Uleiul concentrat de usturoi conţine şi ulei de migdale dulci, ulei de floarea soarelui dar şi vitamina E. Avem astfel un „buchet” de ingrediente naturale recunoscute pentru proprietăţile terapeutice de sute de ani. Şi, foarte important, aceste cosmetice produse de Farmasi nu au miros de usturoi.

CLIC AICI PENTRU A COMANDA ŞAMPONUL CU USTUROI FARMASI

Tratament creşterea părului

Şampon cu usturoi

O ofertă pe care am găsit-o în România doar la Farmasi. Un şampon cu usturoi şi capixyl însoţit şi de o mască de păr. Un set de produse cosmetice complet. Un tratament integral pentru creşterea părului, cosmetice care au dovedit deja că au rezultate în procesul de regenerare a podoabei capilare.

Şampon cu capixyl şi usturoi Farmasi

Proprietăţi şampon cu usturoi Farmasi

 • Antiparazitar cutanat.
 • Stopeaza caderea parului si stimuleaza cresterea acestuia.
 • Activeaza foliculii pilosi stimuleaza cresterea acestora.
 • Elimina substantele nocive de la nivelul scalpului, una din cauzele caderii parului si atrofierii bulbilor pilosi.
 • Intareste radacina firului de par.
 • Regenereaza si imbunatateste textura firului de par.
 • Stimulant al circulatiei sanguine.

Gama întreagă de produse, inclusiv şamponul cu usturoi şi masca de păr cu usturoi şi capixyl poate fi consultată online în cel mai nou catalog Farmasi.

Şampon unsturoi Farmasi

Ce este Capixylul?

Est eun ingredient activ. Este un amestec de diferite ingrediente naturale care, în combinație, pot face față unor probleme serioase într-un mod natural. Capixylul previne miniaturizarea foliculului de par, îmbunătățește ancorarea părului, făcând foliculii mai lungi și mai groși, reduce daunele cauzate de inflamație și poate să arate o creștere a stadiului de creștere a părului. Cel mai popular beneficiu al Capixylului este creșterea părului. Capixilul are multe beneficii și sunt în mare parte legate de păr, dar și de piele.

Capixilul este un medicament popular pentru căderea părului care previne degradarea părului, promovează o ancorare mai bună a părului și reduce inflamarea foliculilor de păr. Mai multe teste clinice au demonstrat eficacitatea tratamentului. Cel mai important, Capixyl nu provoacă efecte secundare. Este dovedit că tratamentele pe bază de Capixyl cresc densitatea părului cu 46 la sută.

Tratamentele pentru pierderea parului sunt variate, majoritatea cu efecte scazute si limitate in timp. Una din moleculele clasice de tratare a alopeciei este minoxidrilul, dar el se adreseaza in general alopeciei androgine, adica domnilor. Insa, in ultimul timp, cea mai completa si activa molecula adresata tratamentului de regenerare a foliculului pilos este, cu siguranta, molecula de Capixyl. Un tratament inovator, cu studii clinice multiple, ce regenreraza, reface si intareste radacina firului de par.

Cosmetice Farmasi cu ingrediente naturale

Şamponul cu usturoi face parte din gama de produse Dr C Tuna de la Farmasi. Produse unice bazate pe ingrediente naturale, proruse coosmetice ce pot fi cumpărate după înregistrare cu reducere de 30%. Un discpunt de care beneficiază orice client, orice persoană care se înscrie în acest magazin online.

4 Comments
 1. Reply
  Bembe Ioan Gianni aprilie 11, 2021 at 5:12 pm

  Cum pot comanda produsul

 2. Reply
  Jazz noiembrie 29, 2021 at 4:28 pm

  Îl vreau si eu!! Îl Trimiteți in Germania?

  • Reply
   Lady4u mai 20, 2022 at 3:23 pm

   Nu.

Adăugaţi comentariu

*