Ghid turistic Grecia insule

Ghid turistic insule Grecia. Ghidul turistic în limba română pentru principalele insule ale Greciei. Ghid turistic insule Grecia: AEGINA, POROS, HYDRA, THASOS, CRETA, CORFU, CEFALONIA. Un articol dedicat turismului în Grecia. Un ghid turistic ce acoperă cu succes necesarul de informaţii pentru vizitarea insulelor greceşti. Articol dedicat pentru turismul în insulele greceşti: AEGINA, POROS, HYDRA, THASOS, CRETA, CORFU, CEFALONIA, ITHAKA.

Cele mai importante insule ale Greciei sunt incluse într-un articol unitar cu informaţii turistice pentru aceste insule.

Ghid turistic Grecia insule – preambul

 Între cer şi mare, scăldate de razele soarelui şi de briza sărată, precum nişte perle preţioase, insulele Greciei se înalţă din apa mării.

Mai mari sau mai mici, cu oraşe cu ieşire la mare sau cu oraşe în interiorul lor, având deseori fortificaţii şi împodobite uneori chiar cu castele, cu liliputane sate dominate de culoarea albă, nobile conace şi în acelaşi timp cu mici locuinţe, străzi întortocheate în pantă, plantaţii de vie şi măslini, cu o armonie irezistibilă şi biserici unice, aceste insule oferă o invitaţie, care rămâne în permanenţă deschisă pentru vizitatorii care doresc să le cunoască mai bine.

Un ghid turistic Grecia cu toate insulele importante.

Nu este o sarcină uşoară descrierea frumuseţilor acestor insule, dominate de o îndelungată şi antică istorie şi vestigii ale monumentelor din toate erele, la care se adaugă legende care împânzesc trecutul şi care sunt aduse la viaţă cu fiecare pas. Fiecare insulă este o istorie în sine.

Altfel spus, aşa cum spune şi poetul odiseean Elytis, “Grecia este aşezată pe mare”, afirmaţie care este plină de adevăr, ţinând cont de faptul că trei sferturi din teritoriul Greciei este scăldat de apele mării, din  a cărui suprafaţă, 25.000 de km2 o reprezintă insulele.

Ghid Grecia insule

Un ghid turistic Grecia pentru cele mai importante insule din Grecia. Găsiţi doar pe acest webiste ghidurile pentru isulele Greciei:

Ghid AEGINA – AICI

Ghid POROS – Aici

Ghid HYDRA – Aici

Ghid  THASOS – Aici

Ghid CRETA – Aici

Ghid CORFU – Aici

Ghid CEFALONIA – Aici

Ghid Ithaka – Aici

Ghid turistic Grecia: insule

Ghid turistic Grecia pentru principalele insule. Ghiduri turitice pentru insulele Greciei în limba română. Ghid turistic Grecia în limba română pentru toate insulele cu importante detinaţii de turism. Singurul website unde puteţi consulta ghidurile turistice pentru Grecia în limba română.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*