Cosmetice Farmasi Romania

Înscriere Farmasi Romania din luna aprilie 2019. Înscriere Farmasi pentru o ofertă specială. Cosmetice Farmasi: un magazin online cu produse cosmetice, parfumuri, cosmetice de îngrijire şi terpeutice. La înscriere Farmasi de pe site-ul românesc puteţi alege să primiţi acasă un catalog gratuit prin poştă sau un kit de start cu 15 produse.

Cosmetice Farmasi s-au stabilit în România cu un cap de pod important pentru această regiune de la 1 aprilie 2019.

Nu vă stârneam atenţia dacă nu testam înainte produsele acestei firme de produse cosmetice. Am cumpărat de fapt un pachet de bun venit de la Farmasi şi am testat în primul rând parfumurile. Am primit 6 mostre de parfum şi am testat calitatea lor.

Pachetul de bun venit sau kitul de start Farmasi are în total 15 produse. Am amintit deja de cele 6 testere de parfum pe care le-am primit în colet. Sunt absolut mulţumită… Sunt 3 testere de parfum pentru doamne si 3 mostre de parfum pentru bărbaţi. Este foarte bună această repartizare pentru că vă ajută să cunoaşteţi calitatea parfumurilor de la această firmă.

Eu am fost încântată în primul rând de parfumurile bărbăteşti. Arome intense şi de durată. Sunt sigură că nu doar mostrele au acest aspect olfactiv. Sunt parfumuri pe care le pot cumpăra după ce le-am testat cu ajutorul mostrelor. Pentru inscriere Farmasi accesati bannerul de mai jos.

Inscriere Farmasi

Ce am mai primit de la Farmasi

În pachetul de bun venit de la Farmasi am mai primit catalogul. Este o broşură tipărită cu pagini plasticate. Broşura are 160 de pagini. Pe pagina de copertă este trecută clar perioada de valabilitate. Altfel spus, avem produsele dar reducerile şi ofertele sunt valabile strict pe perioada în care funcţionează un catalog Farmasi în curs.

Înscriere Farmasi

Nu v-am spus cât am plătit pentru acest kit de start. Am dat 62,98 lei, preţ final cu transport inclus. I-am mai dat 2 lei bacşiş curierului şi am plătit în total 65 de lei. Curierul a fost şi el mulţumit şi eu mă bucur de produse. Un preţ decent pentru tot ceea ce am primit.

Testere parfumuri Farmasi

Cele 6 testere parfum pe care le-am primit sunt puse la loc special. Sunt mostre… aşadar sunt eficiente pentru linia de parfum pe care o promovează. Dau un pic şi miros mult timp. Nu pot spune decât că sunt mulţumită de mostre. Dacă la acest nivel de persistenţă funcţionează şi parfumurile pe care le susţin mostrele înseamnă că am găsit o soluţie bună pentru parfumuri.

Fie că voi cumpăra un parfum sau mai multe este clar că mă voi bucura de o persistenţă. Parfumurile de la această firmă sunt bune atât pentru familie dar şi pentru a face un cadou deosebit.

Catalog Farmasi

În kitul de bun venit am primit şi un catalog. 160 de pagini plasticate. Foarte multe produse care te încântă. Este ceea ce am simţit când am răsfoit această broşură foarte bine realizată din punct de vedere grafic. Este încă unul dintre produsele din pachetul de bun venit Farmasi care m-au convins că nu am aruncat cu banii.

Am plătit 65 de lei cu tot cu ciubuc pentru curier. Deja sunt încântată doar de mostre de parfum şi de catalog…
Mergem mai departe cu produsele din acest kit de start… Un catalog Farmasi cu toate datele despre produse.

Crema de ingrijire cu dublu rol

În pachet am primit şi o cremă BB. Este o cremă specială de îngrijire a tenului dar şi a pielii din zonele delicate.

Crema BB de la Farmasi oferă îngrijire a pielii și machiaj într-un singur PAS! Toate beneficiile de care are nevoie pielea ta pentru machiajul zilnic sunt disponibile într-un singur produs! Formula extrem de lejeră acoperă imperfecțiunile pielii, fără să blocheze porii. Totul după înscriere Farmasi.

Potrivit descrierii produsului, crema oferă hidratare pielii și un aspect neted, semi-mat. Oferă cea mai pură experiență de machiaj. Asigură acoperire medie spre ridicată, fără să lase senzația de mască pe piele. Potrivită pentru toate tipurile de ten. Factorul de protecție SPF 15 protejează pielea împotriva efectului dăunător al soarelui.

Gel de corp

În acelaşi pachet am primit un gel de corp. Un gel despre care firma spune că are o formulă îmbunătățită. Dr. C. Tuna Geluri de masaj sunt acum mai puternice, pentru a oferi o soluție mai eficientă pentru starea ta de oboseală! Testat dermatologic.

Este important de reţinut că acest gel de corp nu conține Triclosan, paraben, parafină. Ceea ce mă duce imediat cu gândul la un produs bun cu ingrediente naturale şi prietenoase cu organismul.

Şampon cu usturoi

Un şampon cu usturoi unic zic eu. Am auzit de proprietăţile generale terapeutice ale usturoiului însă nu am auzit şi de şampon cu usturoi. Am aflat, căutând pe internet, că şamponul cu usturoi ajută la refacerea şi regenerarea părului.

Detergent concentrat lichid

Un detergent concentrat pe care nu l-am testat încă. Este însă destinat atât pentru maşinile de spălat cât şi pentru o spălare manuală de urgenţă. Aveţi informaţii despre acest produs, după înscriere Farmasi, în catalogul cosmetice al firmei.

Un detergent concentrat cu utilizări multiple cu aromă de flori albe. Formula sa îmbunătățită oferă performanță superioară la îndepărtarea petelor. Curăță eficient toate tipurile de murdărie și grăsime. Detergentul cu utilizări multiple îndepărtează petele dificile de pe scaune, covoare, din bucătărie, baie, de pe marmură, gresie și rufe. Parfumul persistă mult timp. Nu necesită clătire.

Despre Farmasi România

Despre Farmasi România numai de bine până acum. Eu am apelat la site-ul unui lider al firmei: www.farmasi.com.ro – de succes. Doar de pe acest website puteţi obţine la alegere ori un catalog gratuit ori puteţi comanda kitul de bun venit pe care eu l-am cumpărat. Este un website pe care îl recomandăm ca seriozitate.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*