Ladys catalog cosmetice: oferta online

Produsele Ladys sunt deja cunoscute in Romania. Catalogul Ladys este publicat periodic de aceasta firma. Catalogul cosmetice Ladys apare cu o periodicitate de aproximativ 45 de zile. Fiecare catalog Lady’s aduce oferte si produse noi. Catalogul Ladys are aproximativ 140 de pagini cu ofertele ce sunt valabile intr-o campanie. Ladys comercializeaza online produse cosmetice, parfumuri si accesorii cu preturi modice, de calitate, adaptate pietei din Romania.

Fiecare campanie Lady’s, fiecare catalog nou Ladys contine produse cosmetice la oferte speciale. Important de stiut: Ladys pune la dispozitie fiecarui client posibilitatea de a dezvolta o afacere prin afiliere. Afacerea Lady’s este una de tip MLM (Companie Multilevel – Multilevel Marketing Company) ce va pune la dispozitie un birou online de dezvoltare si linkuri personalizate pentru a va promova afacerea in mediul online.

Daca ai un cont Ladys poti castiga bani atat in calitate de client dar si daca te hotarasti sa iti dezvolti propria afacere Ladys. Afilierea Ladys incepe cu activarea contului personal in magazinul online. Veti primi un cod personal si linkuri ce contin acest cont pentru a va putea extinde propria afacere in mediul oline. Aveti un blog, un site, un cont sau o pagina de Facebook: le puteti utiliza pentru a va dezvolta afacerea Ladys.

Grila de reduceri Ladys este disponibila de acum atat clientilor (clientelor) cat si reprezentantilor care doresc sa se implice in dezvoltare propriei afaceri. Puteti cumpara cosmetice Ladys cu reduceri care pornesc de la comenzile de minim 60 lei. Dar cele mai importante reduceri Ladys pornesc de la comenzi de minim 125 lei.

Catalog Cosmetice Ladys

Catalog Ladys reduceri

Reducerile din catalogul Ladys se aplica la preturile afisate in brosura. Este un sistem de vanzari cosmetice online riguros controlat si calculat pentru a fi in favoarea clientilor. Astfel, pentru o comanda de produse cosmetice Ladys de 125 lei veti beneficia de o reducere de 25%. Discountul se aplica fata de preturile afisate in catalogul Ladys.

Pentru produse care au in comanda valoare totala – de exemplu – de 130 de lei veti plati mai putin cu 25%. La valoarea acestei comenzi Ladys beneficiati si de transport gratuit prin curier rapid acasa. La comanda Ladys de 130 lei ca in acest exemplu veti plati curierului care va aduce coletul acasa doar 97,5 lei. Transportul gratuit prin curier rapid fiind din partea firmei Ladys.

Inscriere Ladys Catalog
Inscriere Ladys

Pentru inscriere Ladys este necesar sa completati formularul de inscriere. Cum ajungeti la acest formular? Dati click pe bannerul de mai sus si ajungeti la formularul de inscriere directa. Este posibila o singura inscriere Ladys.

Nu puteti avea decat un singur cont Ladys. Nu incercati sa va dublati contul Lady’s. Sistemul informati din magazinul online Ladys va refuza orice noua inregistrare cu aceleasi date (e-mail, telefon, nume etc.).

Catalog Ladys online

Catalogul Ladys online este identic cu cel tiparit. Ladys catalogul online va ofera posibilitatea de a consulta oferta. Catalogul Ladys online in vigoare  reprezinta oferta curenta cu cele mai noi produse. Puteti utiliza catalogul online Ladys si pentru a lansa comenzi. Codurile produselor, preturile din catalogul online sunt absolut identice cu cele din catalogul tiparit.

Daca aveti cont Ladys si nu ati facut comanda pe o perioada mai mare (peste 3 luni) folositi catalogul online Ladys pentru a lansa comanda. In noul colet din noua comanda veti primi si un catalog gratuit Ladys. De obicei intr-o comanda Ladys primiti atat catalogul in curs cat si brosura urmatoare.

Comanda Ladys

Important de stiut: daca faceti o comanda Ladys si o achitati in termen de 3 luni puteti comanda un catalog gratuit. Achitati comanda si in acest termen puteti comanda un catalog gratuit (tiparit). Va logati in magazinul online Ladys, comandati un (nou) catalog gratuit, alegeti expedierea prin Posta Romana. Veti primi un catalog gratuit Ladys.

Reduceri Ladys

Grila de reduceri Ladys se aplica de la comenzile minim de 65 de lei.  Primiti 5% reducere la comenzile de minim 65 de lei dar transportul nu este gratuit. La comanda Ladys de 100 de lei primiti o reducere de 10% iar transportur este asigurat gratuit prin Posta Romana. Aceste reduceri Ladys se aplica fata de preturile aisate in catalogul cosmetice in curs.

De la 133 lei comanda Ladys beneficiaza de o reducere de 25% fata de pretul de catalog. Iar transportul este asigurat de Ladys prin curier rapid pana la usa clientului. La prima comanda de minim 133 lei (pret de catalog cosmetice) primiti gratuit si un set de mostre parfumuri. 15 testere parfumuri (fiole) pe care le primiti absolut gratuit in comanda de minim 133 lei (pret de catalog).

Comanda Ladys de 250 de lei (produse pret de catalog cosmetice) beneficiaza de o reducere de 30%, transport gratuit prin curier rapid, set gratis de testere parfumuri (prima comanda), materiale promotionale in colet. Grila de reduceri Ladys are un discount special pe comenzile de peste 400 de lei.

Comanda Ladys se plateste ramburs. Asta inseamna ca veti achita comanda la primirea coletului. Comanda Ladys se plateste la receptie, cand o ridicati de la posta sau curierului care va aduce comanda.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*