Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Rulouri cu crema din lapte

598 Viewed Lady4u 0 respond
Rulouri cu crema

O reteta usoara: rulouri cu crema din lapte. O minunte de reteta pentru desert pentru rulouri cu crema din lapte. O reteta relativ simpla pe care o puteti realiza fara a avea o pricepere foarte mare in zona de coocking. Dar nimic nu este mai frumos decat o reteta simpla ce are ca rezultat un desert savuros ce va fi apreciat de toata lumea. O reteta simpla ce este explicata intr-un tutorial video de cei de la Savuros.Tv. Consultati reteta, ganditi impactul si… cu siguranta veti decide ca este in planul de bucatareala.

Aceste rulouri crocante combinate perfect cu crema fină, ce le conferă o savoare și aromă specifică. Le puteți umple cu orice altă cremă la preferințele dvs. sau să sa le decorați cu sos de ciocolată. Bucurați-i pe cei mici cu acest desert aspectuos, cu un gust desăvârșit și un miros îmbietor. Mai jos aveti secretul retetei dar si un tutorial video pentru cum puteti realiza acest desert minunat.

Rulouri cu crema din lapte

Un desert minunat cu un rezultat excelent atat pentru cei mari cat si pentru cei mici. O reteta pe care noi o recomandam alaturi de Savuros.Tv – site-ul unde puteti gasi o serie de retete minunate. Iata asadar pasii de urmat pentru aceasta reteta de prajitura:

– Potrivit clipului video – Formați conuri din hârtie de copt, pe forma cărora aranjați câte două felii de foietaj, rotind atent să nu le rupeți. Puneți rulourile pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, presărați-le cu zahăr și dați tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180˚C, timp de 20-25 de minute.

– Bateți cu mixerul gălbenușurile cu făina și zahărul, până obțineți o componență omogenă.

– Într-o cratiță puneți laptele la fiert și când începe a fierbe, turnați compoziția de ouă și făină peste el, amestecând în continuu, să nu rămână cocoloașe. Scoateți cratița de pe foc, când crema începe să capete consistența unei budinci și lăsați-o să se răcească bine.

– Scoateți rulourile de pe hârtia de copt și umpleți fiecare rulou cu crema din lapte, apoi treceți cu ele prin alune mărunțite.

O reteta recomandata de Ladys Blog. Usor de realizat, cu o satisfactie maxima.

Don't miss the stories follow Lady 4 Lady's and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in
Cozonac fara framantare

Reteta cozonac fara framantare

Reteta rulada cu crema

Rulada cu crema si glazura din ciocolata

Related posts
Your comment?
Adauga un comentariu. Parerea ta e importanta.

*