Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Oriflame aniverseaza 50 ani

Cunoscuta firma de produse cosmetice suedeze Oriflame aniverseaza 50 de ani. Din 1967, Oriflame și-a ajutat clienții să arate și să se simtă bine cu ajutorul produselor inovatoare create în Suedia și a unui model unic de afacere. Oriflame este prezenta si pe piata de cosmetice din Romania unde s-a impus prin calitatea produselor si mai ales printr-un sistem eficient de reduceri pentru clienti si de bonificatii pentru coordonatori si manageri. La 50 de ani oriflame a lansat si un catalog special dominat de produse speciale, inclusiv pe baza de pulbere de aur, la preturi adaptate la piata cosmeticelor din Romania. Un ruj Oriflame este vandut la fiecare secunda in intreaga lume.

In mod similar, pentru a aniversa cei 50 de ani de la infiintare, Oriflame a demarat si o campanie speciala de bun venit dedicata persoanelor care se inscriu in aceasta perioada. Cu un cont activat puteti participa la aceasta campanie de bun venit Oriflame care ofera in etapa a 3-a posibilitatea de a cumpara setul ceas și bijuterii Gratitude Deluxe sau ceasul bărbătesc Gratitude (în funcție de alegerea din primul pas) pentru numai 10 lei, o dată cu următoarea comandă! Puteti comanda doar unul dintre cele doua produse: fie ceasul barbatesc fie ceasul de dama cu setul de bijuterii. Bijuteriile sunt împodobite cu cristale Swarovski și elemete de cristal, sunt 6 piese în total, ceasul si bijuteriile sunt prezentate introo cutie eleganta pentru cadouri. Dimensiunea colierului: 50 x 6 cm. Ceasul bărbătesc are culoare cadran auriu și negru, din oțel inoxidabil şi nichel în cantități ce nu afectează sănătatea, prezentat într-o cutie elegantă.

Campanie aniversara Oriflame

Este probabil cel mai spectaculos program de bun venit de la Oriflame prin care firma suedeza marcheaza cei 50 de ani de activitate. In Catalogul Oriflame aniversar puteti gasi in editie limitata perle bronzante Giordani Gold cu perle aurii ce contin particule de aur veritabil. Colectia aniversara Oriflame include produse de traditie innobilate cu aur.

Avantaje inscriere Oriflame

Toate clientele Oriflame care isi activeaza contul beneficiaza de acum de avantaje similare cu cele ale reprezentantilor si coordonatorilor. In urma activarii contului puteti cumpara produse Oriflame direct din magazinul online cu reduceri cuprinse intre 23% si 40% functie de valoarea totala a produselor. La inscriere Oriflame sunt coordonatori care va acorda daca intrati la ei in echipa un catalog gratuti si informatiile necesare pentru a face comenzi. Inscriere Oriflame este gratuita si nu va obliga la comenzi. In urma inscrierii Oriflame veti avea insa un cont activ timp de 17 campanii astfel incat puteti lansa oricand o comanda Oriflame in acest termen. Discounturile Oriflame sunt disponibile dupa activarea contului. Prima grila de reduceri se aplica pentru produse de peste 69 de lei si este un discount de 23%.

Toate aceste noutati coincid cu aniversarea de 50 de ani a firmei de cosmetice suedeze Oriflame.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*