Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Retete rosii umplute

Retete rosii umplute marca Sanda Marin. Va prezentam trei retete pentru rosii umplute din cartea de bucate Sanda Marin. Retete de aperitive care s-au impus in bucataria romaneasca. Trei retete de rosii umplute, retete speciale care sunt usor de realizat si de impact. Trei aperitive care se bazeaza pe rosii umplute.

Cele trei retete de osii umplute din acest articol sunt cunoscute. Mai mult decat atat, retetele sunt inspirate din cartea de bucate a doamnei Sanda Marin. Doamna bucatariei romanesti recomanda cele trei retete de rosii umplute ca aperitive importante alaturi de retetele cu coua umplute.

Retete rosii umplute

Cele trei retete cu rosii umplute sunt prezentate mai jos. ca de obicei, asa cum regasim retetele in cartea de bucate Sanda Marin, aceste retete pornesc cu produsele necesare si apoi cu modul de preparare. Va prezentam mai jos cele trei retete de rosii umplute: rosii umplute cu rez, rosii portugheze, rosii umplute cu carne si ciuperci, rosii umplute cu peste.

1. ROŞII PORTUGHEZE CU OREZ
12 roşii mijlocii, 2 ardei, 100 g orez, sare, piper, câteva frunze de salată verde. Pentru maioneză: 1 gălbenuş, 1 linguriţă muştar, 50 g ulei.

Se aleg roşii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presară sare, piper, puţin oţet şi se lasă la o parte, să se scurgă. Se fierbe în apă 100 g de orez; se scurge bine şi se amestecă cu două linguri de maioneză pregătită cu muştar şi cu doi ardei copţi, tăiaţi mărunt. Se umplu roşiile, se aşază pe farfurie, cu salată verde sau cu frunze de pătrunjel împrejur.

2. ROŞII UMPLUTE CU CARNE ŞI CIUPERCI
12 roşii mijlocii, putină carne de pasăre fiartă sau friptă, 3 — 4 ciuperci, sare, piper, puţin oţet. Pentru maioneză: 1 gălbenuş, 1 linguriţă muştar, 50 g ulei.

Se pregătesc roşiile după cum s-a arătat mai sus. Se lasă să se scurgă după ce s-a pus sare, piper, oţet. Se taie mărunt un rest de carne de pasăre, fiert sau fript, se amestecă cu maioneză, adăugând câteva ciuperci tăiate felii şi fierte în apă cu sare. Se umplu roşiile scurse, se pune peste fiecare o felie de ciupercă şi se aşază pe farfurie cu frunze de pătrunjel verde împrejur.

3. ROŞII UMPLUTE CU PEŞTE
Aceleaşi cantităţi ca mai sus. Se înlocuieşte carnea cu bucăţele de peşte fiert.

Se pregătesc la fel ca mai sus, înlocuind carnea de pasăre cu bucăţele de peşte fiert, căruia i s-au scos oasele.

Cele trei retete de rosii umplute sunt inspirate din cartea de bucate a doamnei Sanda Marin si sunt recomandate de Ladys Blog.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*