Reteta pulpa de miel la cuptor

258 Viewed Lady4u 0 respond
Puplpa de miel la cuptor

Chiar daca nu suntem de Paste pulpa de miel la cuptor ramane una dintre retetele preferate ale romanilor. Reteta de pulpa de miel la cuptor foarte bine explicata. O reteta prietenoasa cu bucatarul dar si cu cei care o vor consuma. reteta de pulpa de miel la cuptor recomandata este pentru 6 portii si are ca timp de preparare aproximativ 90 de minute. O perioada mai mare pentru ca pulpa de miel are nevoie de timp pentru a se rumeni foarte bine. O reteta usor de gatit si explicata cu ajutorul unui clip video.

Nelipsita de pe masa romanilor, pulpa de miel la cuptor se regaseste si in retetele noastre. O reteta inspirata de bucataras.ro pe care o prezentam si noi in clipul video de pe aceasta pagina. Urmariti clipul video pentru a primi cele mai bune explicatii pentru a prepara cu usurinta reteta de pulpa de miel la cuptor. Toate ingredientele ar fi bine sa le cumparati de la macelarie sau din piata de legume si nu din hypermarketuri. Odata ca produsele sunt proaspete si de calitate, a doua para ca sustinem si producatorii si vanzatorii autohtoni.

Ingrediente pulpa de miel la cuptor

    •    O pulpa de miel fasonata bine
    •     7 catei de usturoi
    •     6 crengute de rozmarin
    •     4 crengute de cimbru
    •     6 frunze de menta
    •     cca 80 ml de ulei de masline
    •     200 g de afumatura (de ex. piept de porc afumat)
    •     50 ml de vin rosu demisec
    •     fresh-ul de la ½ de lamaie
    •     200 ml de apa
    •     1 kg de cartofi noi spalati bine in prealabil
    •     sare fina, sare grunjoasa si piper dupa gust

Preparare pulpa de miel la cuptor


Ai nevoie de: O pulpa de miel fasonata bine, 6-7 catei de usturoi, 5-6 crengute de rozmarin, 4 crengute de cimbru, 5-6 frunze de menta, cca 80 ml de ulei de masline, 200 g de afumatura (eu folosesc piept de porc afumat), 50 ml de vin rosu demisec, fresh-ul de la ½ de lamaie, 150-200 ml de apa, 1 kg de cartofi noi spalati bine in prealabil, sare fina, sare grunjoasa si piper dupa gust.

Toaca usturoiul si menta marunt, si-apoi pune-le intr-un mojar. Incepe sa amesteci bine incorporand putin cate putin ulei. Incorporeaza si fresh-ul de lamaie. Continua cu acest proces pana obtii o emulsie. Mai multe informatii gasesti in clipul video de mai sus. Totul este explicat profesioniste de cei de la bucataras.ro.

Reteta de puplpa de miel la cuptor recomandata de Blogul Ladys a fost inspirata de bucataras.ro. Te asteptam pe site-ul nostru pentru informatii de calitate si retete gustoase si usor de preparat.

Don't miss the stories follow Lady 4 Lady's and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in
Perisoare din pui

Perisoare din piept de pui

Drob din ficatei de pui cu oua

Drob din pui cu oua

Related posts
Your comment?
Adauga un comentariu. Parerea ta e importanta.

*