Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Reteta ciuperci marinate

Reteta ciuperci marinate din cartea de bucate Sanda Marin. Reteta traditionala de ciuperci marinate. Ciuperci marinate reteta romaneasca Sanda Marin. O reteta pentru marinarea ciupercilor usor de realizat. O reteta traditionala cu ciuperci, reteta ce este recomandata si pentru perioada de post. Aceasta reteta poate fi folosita ca baza si pentru conservarea ciupercilor marinate.

Retetele Sanda marin sun celebre si mai ales perene pentru bucataria romaneasca. Ca de obicei aceste retete includ pentru inceput ingredientele pentru realizarea retetei. Reteta de ciuperci marinate include inmod similar, conform tipicului Sanda Marin, principalele ingrediente. Portia este proiectata pentru 3-4 persoane.

Reteta ciuperci marinate

Recomandam pentru realizarea acestei retete de ciuperci marinate alegerea cu atentie a ciupercilor. Folositi doar ciuperci comestibile. utilizati pentru reteta de ciuperci marinate doar ciuperci despre care sunteti siguri ca sunt comestibile.

500 g ciuperci, câteva boabe de piper, 1 frunză de dafin, 1 linguriţă muştar, 1/2 pahar oţet, 1 Iingură ulei, sare.

Se aleg ciuperci tinere, închise şi foarte proaspete. Se spală şi se fierb în apă cu sare 15 minute. Se aşază în borcan cu boabe de piper şi frunză de dafin, iar peste ele se toarnă oţet fiert, potrivit de sărat şi amestecat, după ce s-a răcorit, cu puţin muştar. Deasupra se pune de un deget ulei, se leagă borcanul şi se ţine la rece câteva zile, să se marineze.

Reteta de ciuperci marinate este inspirata din cartea de bucate a doamnei Sanda Marin si recomandata de Ladys Blog.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*