Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Reţetă ciorbă de miel

460 Viewed Lady4u 0 respond
Ciorba de miel Sanda Marin

O reţetă pentru ciorbă de miel marca Sanda Marin. Reţeta pentru ciorba de miel din acest articol este de dificultate medie. Pentru reţeta de ciorbă de miel este recomandat să cumpărați legume proaspete din piaţă li nu de la supermarket. Pentru gust este necesar şi un cap de miel. La fel, carnea este recomandat să o cumpăraţi de la o măcelărie bine aprovizionată.

Pentru această reţetă pentru ciorbă de miel poate fi făcută cu orez sau cu găluşte. Acestea pot fi realizate potrivit explicaţiilor pentru această reţetă pentru ciorba de miel. O delicioasă ciorba de miel ce poate fi pregătită în perioada Sărbătorilor Pascale şi nu numai.

Ingrediente ciorbă de miel

2 l apă, 1 l borş, 1 kg carne de miel, 1 morcov, 1 pătrunjel, 1 ceapă, verdeaţă, cozi de ceapă verde, sare, 3 linguri orez, 1 gălbenuş, 2 Iinguri de smântână.

Preparare ciorbă de miel

Se fierb în apă cu sare capul şi bucăţi de carne de miel. După ce dă în clocot, se ia spuma şi se adaugă: un morcov, un pătrunjel şi o ceapă mică tăiate mărunt. Când sunt fierte, se toarnă borşul fiert separat şi strecurat, şi se adaugă o frunză de pătrunjel, cozi de ceapă verde tăiate fin şi 2 — 3 linguri de orez ales şi spălat. Se lasă să fiarbă orezul, se gustă de acru şi se drege în castron cu un gălbenuş şi două linguri de smântână.

În loc de orez se pot pune găluşte preparate în felul următor: se freacă o lingură de unt sau de untură cu un ou, bine, până se face ca o cremă. Se pune sare şi se adaugă făină până ce compoziţia devine ca o smântână groasă. Se iau cu o linguriţă şi se dă drumul găluştelor în ciorbă, când clocoteşte. Se fierb un sfert de oră.

Reţeta pentru ciorba de miel face parte din colecţia de reţete publicată de cunoscuta Sanda Marin.

Don't miss the stories follow Lady 4 Lady's and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Ciorba Taraneasca Sanda Marin

Retete ciorba ţărănească, ciorbă de viţel şi ciorbă rusească

Ciorba vitel Sanda Marin

Reţete de ciorbe cu carne

Related posts
Your comment?
Adauga un comentariu. Parerea ta e importanta.

*