Parjoale frantuzesti cu pui

Parjoalele frantuzesti cu pui pot fi realizate relativ simplu. Reteta pentru parjoale frantuzesti cu pui este de dificultate medie si poate fi realizata cu usurinta intr-un timp scurt fara a necesita o experienta in domeniul gatitului. Produsul va fi unul gustos si cu siguranta veti repeta aceasta reteta ce se realizeaza cu doar cateva ingrediente avand bineinteles la baza carnea de pui.

Este o reteta simpla pe care este bine sa o ai la indemana atunci cand vrei sa gatesti repede ceva gustos. Aveti nevoie de piept de pui, ceapa verde, faina, oua, smantana, ulei si puteti eventual adauga si un ardei rosu in compozitie. Retea va este explicata in clipul video de mai jos realizat de cei de la savuros.tv.

Preparare parjoale frantuzesti

1. Pregatiti ingredientele pentru parjoale. Taiati pieptul de pui cubulete (aproximativ 5×5 mm).
2. Într-un bol adaugati pieptul de pui, ouale, smantana, ceapa taiata marunt, sarea, piperul și faina. Amestecati bine totul pana cand va deveni o compozitie omogena.
3. Incingeti putin ulei într-o tigaie. Adaugati cate 2 linguri din continutul format anterior în tigaie, prajiti la foc mediu pe ambele parti pana se rumenesc.
O reteta recomandata de Blogul Doamnelor – LadysBlog – ce are ca sursa savuros.tv.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*