Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Norme de venit PFA 2017

1190 Viewed Lady4u 0 respond
Norme de venit 2017

Tabelul cu normele de venit PFA pe 2017 pentru fiecare judet. Fiecare judet are propriile norme de venit. De asemenea, la finalul fiecarui tabel cu norme de venit gasiti reducerile pe care administratia financiara respectiva pe acorda pentru Persoanele Fizice Autorizate fiscalizate be baza normei de venit.

Ministerul Finantelor Publice elaboreaza nomenclatorul activitatilor pentru care venitul net se poate determina pe baza normelor anuale de venit, care se aproba prin ordin al ministrului finantelor publice, in conformitate cu activitatile din Clasificarea activitatilor din economia nationala – CAEN.

Tabel norme de venit 2017

Important: daca pagina la care ajungeti nu afiseaza normele de venit pentru un anumit judet inseamna ca normele de venit pentru respectivul judet inca nu au fost facute publice. SURSA: ANAF.

PFA Norma de venit

Norma de venit pentru fiecare activitate desfasurata de contribuabil nu poate fi mai mica decât salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata, in vigoare la momentul stabilirii acesteia, inmultit cu 12. La stabilirea normelor anuale de venit, plafonul de venit determinat prin inmultirea cu 12 a salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata reprezinta venitul net anual inainte de aplicarea criteriilor.

Don't miss the stories follow Lady 4 Lady's and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in
Carburant taxa de mediu

Timbrul de mediu inlocuit de o noua taxa

Programe TV romanesti online

Gratuit programe tv romanesti online

Related posts
Your comment?
Adauga un comentariu. Parerea ta e importanta.

*