Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Miscarea raeliana vrea ambasada in Romania

792 Viewed Lady4u 0 respond

Adeptii miscarii raeliene au solicitat Romaniei un teren pentru a-si construi o ambasada. Aceasta miscare sustine ca un anume Claude Lorilyn, editorul unei mici reviste de motoare, ar fi primit „adevarul” de la cei care au construit Pamantul. Miscarea raeliana isi are originile in Franta unde jurnalistul Rael sustine ca ar fi fost contactat de extraterestrii.
In mod surprinzator, executivul s-a prins in joc si a trimis cererea spre solutionare Ministerului de externe, potrivit PROTV. Din reactia ministrului de externe Lazar Comanescu intelegem ca extraterestrii nu vor obtine usor ambasada comandata. Ambasada este destinata insa elohimilor, niste fiinte extraterestre care ne vor contacta in scurt timp. Elohimii au peste un metru in inaltime, parul lung si intunecat la culoare, ochii migdalati si sunt plini de umor.
Fiinte cu personalitate, elohimii nu vor sa-si parcheze naveta spatiala asa la intamplare. Ca sa intelegeti mai bine aflati ca au trimis un semnal din spatiu prin care au cerut sa li se cladeasca rapid o ambasada. Si nu otiunde pentru ca – de exemplu – zona Brasovului nu le place pentruca, sustin raelienii, nu le prieste la munte.

Raelienii spun ca extraterestrii vor ajunge pe pamant pana in anul 2035. Miscarea raeliana a luat nastere in 1973 in Franta cand jurnalistul Rael ar fi fost contactat de catre un elohim care i-a dezvaluit faptul ca omul a fost creat de fiinte din alta galaxie.
In acest moment organizatia are peste 65 de mii de adepti in toata lumea. Au reusit sa isi infiinteze ambasade in mai multe tari si acum au solicitat si Romaniei un teren pentru a-si construi un sediu. Totul prin „interpusii” lor de pe Pamant si, bineinteles, din Romania.

Simbol RaelieniIstoric al raelienilor si al religiei raeliene

Potrivit site-ului web oficial al sectei: „La data de 13 decembrie 1973, viata pilotului de curse Claude Vorilhon, in varsta de 27 de ani (n. 1946) a avut o intorsatura radicala. Intr-un vulcan de langa Clermont-Ferrand, Franta, el a vazut un OZN de 7 metri in diametru, facut dintr-o folie subtire de metal argin care se misca in totala tacere.
O fiinta radianta a iesit de acolo si i-a inmanat lui Rael un mesaj ce revela adevarata origine a omenirii. Extraterestrul, care s-a numit pe sine Yahwe Elohim a dictat un mesaj adresat intregii omeniri si a fagaduit sa se intoarca public, aducand cu sine pe toti profetii din trecut, asa cum a fost propovaduit in diferitele religii. El a explicat cum a fost cand extraterestrii Elohim au initiat toate religiile ca pe o cale de educare progresiva a nivelului de dragoste si constiinta al omenirii, desi oamenii au sfarsit inevitabil prin a distorsiona mesajul lor si a folosi religia pentru avantaje politice.
Acest mesaj este capitolul final al tuturor religiilor, este cheia care permite fiecaruia sa inteleaga ca ceea ce consideram a fi Dumnezeu sunt de fapt niste oameni ca si noi, numai cei mai avansati, care ne iubesc foarte mult si au asteptat ca noi sa atingem un nivel in care putem in sfarsit sa-i intelegem.

Miscarea Raeliana RomaniaVehicolul pentru acest nou mesaj s-a numit „Miscarea Raeliana„. De la infiintarea in anul 1973, aceasta s-a raspandit rapid in tarile francofone din Europa, Africa si America si este astazi in rapida expansiune in Asia. Mesajele au fost traduse in engleza si in alte limbi – pana acum in total 25 – miscarea exista in 84 de tari ale lumii, si are peste 55.000 de membri. in toata lumea exista aproximativ 130 de ghizi, sau preoti raelieni si 24 de episcopi”.
Potrivit lui Rael, toata viata pamanteasca, incluzand fiintele umane, a fost la inceput creata stiintific in laboratoare de catre Elohim, un popor avansat din spatiu, folosindu-si maiestria lor desavarsita a ingineriei si a sintezei ADN. Urmele lucrarii lor pot fi intalnite si in Biblie, care este cea mai veche carte ateista din lume, intrucat cuvantul „Elohim”, care apare in versiunea originala ebraica inseamna „cei ce au coborat din cer”.

Cu toate ca valorile predate de catre religiile traditionale nu mai corespund vietii actuale, oamenii au in continuare nevoi spirituale fundamentale. Religia raeliana raspunde acestei nevoi oferind valori care se acorda perfect cu secolul XXI: acceptarea divortului, contraceptiei, avortului, eutanasiei (sinucidere asistata), si casatoria preotilor si preoteselor (neacceptata in catolicism). Ca si budismul, religia raeliana este o religie ateista.

Una peste alta, miscarea raeliana vrea o ambasada si in Romania. Si a cerut un teren special pentru a construi acest sediu.

Don't miss the stories follow Lady 4 Lady's and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.

Film documentar despre Bucuresti in 2080 realizat in timpul lui Ceausescu

Impresionant: fetita care primeste cadouri de la ciori

Related posts
Your comment?
Adauga un comentariu. Parerea ta e importanta.

*